WIN! Een geweldig vriendinnenweekend met Opel Crossland X

Gesponsord – Ons favoriete automerk? Opel! Zonder twijfel. Dankzij Opel rijden wij rond in de twee mooiste auto’s van Nederland: onze blauwe KARL‘s helemaal in Chickslovefood-style. (kijk HIER maar eens :)), en ook zijn we betrokken bij de leukste feestjes en lanceringen van Opel.

Crossland X 13

Zo is kortgeleden de nieuwe Opel Crossland X gelanceerd. En Elise en ik mochten deze lancering presenteren. Leuk dat dat was, joh! En zo hebben we met eigen ogen kunnen zien hoe mooi en ruim dit nieuwe model Opel is. Hip en handig tegelijk! Maar er is meer leuks: om te vieren dat de nieuwe Opel Crossland X er is, organiseert Opel het Destination Good Life Weekend. En JIJ maakt samen met 3 vriendinnen kans op dit geheel verzorgde weekend vol bijzondere bestemmingen en bizarre uitersten in Nederland!


In ieder vriendinnengroepje zitten verschillende types, meiden met verschillende stijlen. Op het Destination Good Life Weekend gaan jullie uiteraard mét de nieuwe Opel Crossland X ook ontzettend veel verschillende dingen doen. Jep, deze geweldige auto zal er dit weekend bij zijn :).

Dit moet je weten over het Destination Good Life Weekend
– Het is van 1 t/m 3 september 2017, vrijdagnamiddag tot en met zondagmiddag
– De Opel Crossland X zal dit weekend tot jullie beschikking worden gesteld
– Het wordt een weekend vol uitersten en verschillen qua bestemmingen, locaties en belevingen in Nederland
– We hebben het over een exclusief en volledig verzorgd weekend voor 4 vriendinnen, incl. overnachtingen, de beste ontbijtjes, de meeste lekkere lunches en luxe diners

Hoe doe je mee?
Klik HIER en vul de test in. Jij maakt het eerste deel van de test en ontvangt daarmee een code die je doorstuurt naar je drie beste vriendinnen. Met die code maken zij vervolgens ieder hun deel van de test. De uitkomst van de test bepaalt uiteindelijk jullie gezamenlijke Good Life profiel met z’n vieren! Door de test te doen, schrijven jullie je in om kans te maken op het Destination Good Life Weekend. De bestemming en exacte invulling van dit weekend wordt pas onthuld als de winnaar bekend is, want het programma wordt op maat gemaakt! Hoe leuk is dat. In totaal winnen er 2 clubs van 4 vriendinnen. Je kunt meedoen tot en met 7 juli!

Nou, dat kinkt ontzettend leuk hè, jongens. We wensen je ontzettend veel succes en plezier bij deze geweldige winactie, en ondertussen ga ik even bij Opel navragen of ik zelf ook mee mag doen 😉 (HOPE SO!).

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

7 reacties

Opel Crossland X -

Leuke actie! De Opel Crossland X is echt de perfecte stadswagen. Je kan hem gemakkelijk parkeren dankzij de Advanced Park Assistant II.

Lisanne -

Hoe tof!!! 1 van m’n vriendinnen heeft m ingevuld en een code gekregen, maar waar kan de volgende deze code vervolgens invullen? Als we weer naar de site van de test gaan krijgen we weer een normaal beginscherm zonder invulvak voor n code. Zou top zijn om te horen!

laura -

Hi Lisanne, Als het goed is, krijgt degene die als eerste de test invult een mail. In die mail vind je een url, maar ook de code met daaronder een link. Als het goed is kun jij op deze URL klikken, dan kom je op het scherm waar je gelijk een code kunt invullen en vind je daaronder de button: maak de test verder af. Als je hier op klikt moet je je gegevens invullen en kun je verder. Heb je deze stappen gevolgd? Gr Laura – Chickslovefood.com

Milou -

Wauw super leuk! Ik heb het meteen doorgestuurd naar mijn 2 beste vriendinnen, nu hopen dat we winnen! Zou mega vet zijn om een weekendje samen rond te cruisen!

P. A. -

Hoi,

Ik had hetzelfde probleem dat er geen link was in Google Chroome, maar in Safari internet deed de link het wel.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt?

t. meuwissen -

De link in je blog doet het niet, zou je deze kunnen vervangen? Ik wil graag meedoen 🙂

Nina -

Hi!

Jawel, volgens ons werkt hij. Leuk dat je mee wilt doen! Kun je het nog eens proberen?

Groetjes, Nina

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube