Vier met ons de lancering van het Kidsproof-kookboek!

Jajajajajajaaa, hiep hiep hoeraaa! Het is bijna zover, woensdag 3 mei lanceren we ons Kidsproof-kookboek! Jongens, wat zijn we trots. Hij is zó mooi geworden.

Kidsproof-Kookboek

Onze andere boeken hebben we gelanceerd met lieve familie en fijne vrienden om ons heen, ditmaal gaan we het anders aanpakken, we vieren het met leuke lezers, jij dus!

Het boek
Oké oké, mocht je het gemist hebben, eerst nog wat info over ons Kidsproof-kookboek. We hebben het over een boek bomvol recepten die jawel, bij kinderen in de smaak vallen. Wat we je serveren:
– Ruim 70 recepten
– 6 ingrediënten
– Een heel hoofdstuk ‘met de pot mee’
– En ook babyprutjes, lunches, snacks, toetjes
– Met véél verstopte groenten

Ben erbij!
Woensdag 3 mei, van 10.00 – 11.30 uur vieren we een feestje omdat dit boek uitkomt! Met lekkere hapjes en drankjes. Het is in de Bijenkorf in Den Haag.

Wil jij daarbij zijn, samen mét je kind(eren) en een vriendin? Laat hieronder dan op FACEBOOK of op INSTAGRAM weten waarom jij en je little one(s) graag aanwezig willen zijn. Aanstaande maandag wordt bekend gemaakt wie ons komt vergezellen!

Ons boek alvast reserveren? Klik HIER!

Liefs, Elise & Nina

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

1 reactie

Maartje -

Yes ik wil er zeker bijzijn! Al jaren ben ik fan van jullie boeken en staan ze (nog ongesigneerd ?) te shinen in de keuken. Het lijkt me superleuk om jullie een keer te kunnen ontmoeten en als een van de eerste dit nieuwe boek te kunnen bewonderen. Zelf is de kans groot dat ik helaas kinderloos ga blijven maar mijn eerste neefje is inmiddels geboren en daar zorg ik maar altegraagvoor ??

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube