Vakantie! 5x musthaves voor deze zomer

Heb jij al vakantie? En waar gaat de reis deze zomer dan naar toe? Bart en ik gaan in het najaar pas weg, dus we plannen deze zomer een mini staycation, gewoon een paar dagen lekker thuis zijn. En dan hopelijk wel met veel zon, om een echt zomergevoel te hebben! Zomer betekent voor mij vrolijke kleuren, lekker buiten zijn, veel zon, het strand… Oeh, ik heb er zin in. Kom maar door met die zomer!

Bol.com vakantiewinkel

De bol.com vakantiwinkel!

Zodra de zomer eraan komt, krijg ik ook altijd zin om te shoppen. Leuke kleurtjes voor op m’n nagels, verzorgingsproducten om je huid lekker zacht te maken, leuke leesboeken voor op het strand… en natuurlijk de leukste culi spulletjes! Want wat eten en drinken we lekker veel buiten in het park zodra het lekker weer is. Mmmm!


Als er één webwinkel is die alle summer essentials verkoopt is het bol.com wel. Speciaal voor ons favo seizoen heeft de online store een heerlijke zomersite gemaakt, de bol.com vakantiewinkel! Deze vakantiewinkel heeft de opzet van een inspirerend pinboard, met fijne sfeerfoto’s én verschillende filters, zodat je snel kunt zoeken wat jij nodig hebt in dat heerlijke zomerassortiment. Wat je ook nodig hebt deze zomer, they have got it. Ook heel veel leuke fooddingen dus.

Samen met de bol.com vakantiewinkel hebben we vijf heerlijke culitips voor je om je zomerse vakantie-etentje tot een succes te maken!

1. Heb altijd healthy, home made ijsjes in je diepvries
Weer of geen weer, met een ijsje wordt het vanzelf een beetje zomer. Geen zin in een vettig roomijsje? Maak je heerlijke eigen, gezonde fruitijsjes, die je altijd kunt pakken wanneer je er maar zin in hebt. Lekker zondigen, maar dan healthy! Bol.com verkoopt hele fijne ijsvormpjes, die vind je hier. Maak er bijvoorbeeld deze blauwe bessen-ijsjes mee!

Een van onze favo's: vormpjes om gezonde ijsjes mee te maken

Een van onze favo’s: vormpjes om gezonde ijsjes mee te maken

2. Tover zelf de zon op je bord
Weer of geen weer: als je heerlijke gerechten maakt, die je kent uit de fijnste vakantielanden zoals Frankrijk of Italië, tover je vanzelf de zomer in je keuken. Zo verkoopt bol.com het Reiskookboek Italië! Daar kun je natuurlijk uit koken op de camping, maar ook gewoon lekker thuis om helemaal een vakantiegevoel te krijgen.

Een fijn zomers kookboek, thuis of op vakantie: altijd fijn!

Een fijn zomers kookboek, thuis of op vakantie: altijd fijn!

3. Vrolijke kleuren op tafel
Bij de zomer hoort een kleurrijke (camping)tafel. Dan zit de vakantiesfeer er meteen in! Creëer je eigen regenboogtafel met de leukste glazen en het vrolijkste bestek. Bol.com heeft allerlei essentials om jouw zomertafel compleet te maken. Klik hier om jouw favo, kleurrijke zomerproducten voor op tafel te bekijken.

Vrolijke kleurtjes op tafel zorgen voor een vakantiegevoel.

Vrolijke kleurtjes op tafel zorgen voor een vakantiegevoel

4. Koele drankjes
Ondergaand zonnetje, samen op een kleedje, en dan een lekker fris proseccootje erbij… Mmmm! Of je nu thuis zomervakantie viert of in een fijn, ver oord bent, een koel wijntje is altijd lekker. Daarom onmisbaar in de zomervakantie: een leuke wijnkoeler! Een handig jasje voor je flesje wijn vind je hier.

Niets lekkerder dan een koel wijntje :)

Niets lekkerder dan een koel wijntje 🙂

5. Vrolijke kleden
Als je met je familie of je lover op het strand of in het park bent, wil je natuurlijk wel lekker zacht zitten. We hebben het allerleukste (picknick)kleed voor je gevonden, je vindt ‘m op deze pagina.

Onmisbaar in het park: een heerlijk zomers kleed.

Onmisbaar in het park: een heerlijk zomers kleed

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Wij krijgen betaald voor dit artikel, maar remember: wij plaatsen nooit iets waar we niet 100% achter staan!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

1 reactie

MySimplySpecial -

Handig kleedje!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube