Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

VACATURE: Product owner boeken

GESLOTEN, je kunt niet meer reageren.

The whole package. Dat is wat wij zoeken. Jij zorgt er namelijk voor dat alle bestaande titels van CLF Media constant in de picture staan en lekker verkopen, maar stelt óók het juiste boekteam samen voor een nieuwe titel, en maakt én bewaakt vervolgens een strakke boekplanning. Uiteraard regel je dat dit boek vervolgens als het allerzoetste broodje over de toonbank gaat en de media niets liever willen dan vertellen over dit te gekke nieuwe boek. Appeltje-eitje hoor, want de pre-order campagne die jij hebt bedacht slaat aan!

Lang verhaal kort: wij zijn op zoek naar een commerciële aanpakker die het maken èn uiteindelijk verkopen van boeken simpelweg ownt. Een ‘Product owner boeken’ dus! Een echte rechterhand en manus van alles, om de mooiste boeken van de leukste auteurs van A tot Z te maken én te verkopen. Het is een uitgebreide functie voor 24 uur per week.

Over CLF Media
Chickslovefood is een eigen uitgeverij gestart, al een tijdje geleden hoor, we geven onze eigen boeken sinds 2018 uit, maar inmiddels doet CLF Media hetzelfde voor ándere auteurs. Inmiddels zijn bijvoorbeeld Eloise van Oranje en Daphne Hari lekker bij ons aan het schrijven. Kortom, de uitgeverij loopt als een tierelier. We hebben hulp nodig!

Jij bent:

 • Commercieel ingesteld
 • De beste in plannen, regelen en organiseren
 • Hands on en denkt out of the box
 • Stressbestendig
 • Geen must, wel een hele grote pre: ervaren in het boekenvak
 • HBO of universitair geschoold en je hebt ervaring in een commerciële functie

Jij bent verantwoordelijk voor: 

 • De b2b verkoop van alle boeken van uitgeverij CLF Media
 • De marketing en pr van alle boeken van uitgeverij CLF Media
 • Het warme contact met boekhandelaren en het Centraal Boekhuis
 • De productie van boeken; je stelt het team samen en regelt vervolgens dat ze hun werk volgens de door jou opgestelde agenda inleveren
 • De cijfers. Van omzet- en verkoopcijfers tot voorraadcijfers. Je schudt de laatste nummertjes zo uit je mouw en krijgt een kick van goede cijfers

Het gaat om een functie van 32-36 uur per week, in eerste instantie met een contract voor 6 maanden met de optie tot verlenging. Standplaats is Amsterdam, maar weet alvast dat wij pro thuis werken en het bepalen van eigen werktijden zijn.

Interesse?
Stuur je motivatie en CV inclusief salarisindicatie vóór maandag 7 juni 2021 naar solliciteren@chickslovefood.com, onder vermelding van ‘product owner boeken’.

 

Dit recept is geschreven op 21-05-2009

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!