Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

VACATURE: Brand manager van Chickslovefood 

We zoeken een doorgewinterde Chickslovefood-fan. Ja, écht. Iemand die helemaal snapt waar Chickslovefood voor staat (en ook waar vooral níet voor), die weet wat het ‘merk’ Chickslovefood betekent. Ben jij daarnaast ook nog eens een foodie in hart en nieren, commercieel ingesteld en houd je van structuur en overzicht? Hallo, BRAND MANAGER, kom maar door met die sollicitatie!

De brand manager van Chickslovefood is verantwoordelijk voor het bewaken van de merkwaarden van Chickslovefood, het uitbouwen van het merk en het vergroten van het marktaandeel.

De brand manager heeft een helikopterview over álle kanalen, media en uitingen van Chickslovefood. Je zorgt ervoor dat de merkwaarden juist gecommuniceerd en gevisualiseerd worden, op alle vlakken. Je denkt mee over de marketingstrategieën, passende content, samenwerkingen en producten voor Chickslovefood. Bij alles wat je ziet, hoort, proeft en leest stel jij jezelf de vraag: ‘is dit écht Chickslovefood?’

Jij bent:

– Chickslovefood fan ten top!
– Een foodie in hart en nieren
– Goed in organiseren en overzicht bewaken
– Commercieel ingesteld
– Sociaal en vriendelijk
– Een fijne sparringspartner
– Goed in leidinggeven
– Stressbestendig en kan met strakke deadlines werken
– HBO of universitair geschoold

Jij bent verantwoordelijk voor:

– Het bewaken van de Chickslovefood merkwaarden op alle kanalen van Chickslovefood
– Het uitbouwen van het merk en het vergroten van het marktaandeel
– Het opzetten van de juiste partnerships en samenwerkingen ten behoeve van de branding van Chickslovefood
– Het bijdragen aan propositieontwikkeling
– Het meedenken over nieuwe productontwikkelingen
– De marketingcampagnes ten behoeve van het merk Chickslovefood
– Het bewaken en aanscherpen van de huisstijl op alle vlakken
– Het bijhouden van ontwikkelingen op de markt
– Het monitoren van merkervaring en -waardering

Het gaat om een functie van 32 uur per week, in eerste instantie met een contract voor 7 maanden met de optie tot verlenging. Standplaats is Amsterdam, maar weet alvast dat wij pro thuiswerken en het bepalen van eigen werktijden zijn ;-).

Interesse?

Stuur je motivatie (inclusief beknopte toelichting over wat jij denkt als brand manager te kunnen toevoegen aan ons merk) en CV inclusief salarisindicatie vóór 15 december 2021 naar solliciteren@chickslovefood.com, onder vermelding van ‘brand manager’.

Dit recept is geschreven op 16-11-2021

Chickslovefood Skinny Six scheurkalender 2022

Dit wil je: een bomvolle kalender (365 recepten) om het hele jaar door simpel, verantwoord én behoorlijk gezond te eten. De recepten bevatten maximaal 6 ingrediënten en bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld!

KOOP 'M HIER!