Terras-tip: wijnbar Het Eigendom

Altijd fijn, van die terrassen waar je terecht kunt of het nou weer of geen weer is. Wijnbar Het Eigendom aan de Witte de Withstraat in Rotterdam is er zo eentje. We hebben het zelf getest! Vorige maand heeft deze wijnbar het overdekte terras namelijk officieel geopend, en Chickslovefood was erbij. Zie hier wat foto’s!

Op het nieuwe terras van Het Eigendom kun je plaats nemen op de overdekte hoge banken en krukken of liever laag bij de grond op de zwevende bankjes aan de gevelzijde.

Op het nieuwe terras van Het Eigendom kun je zitten op de overdekte hoge banken en krukken, maar ook laag bij de grond op de zwevende bankjes aan de gevelzijde. Plek zat!

Wijnbar Het Eigendom is van binnen al een plaatje (gezellig!), en nu met het nieuwe terras nog leuker! Door de hoge banken kun je buiten zittend met je staande gezelschap borrelen. Hoe leuk is dat! En krijg je het koud? Binnen is het goed vertoeven in de wijnbar, waar de worsten en knoflook aan de bar hangen waardoor je echt in de stemming komt voor een goed glas wijn. En we like: van de 100 wijnen zijn er zo’n 35 gewoon per glas verkrijgbaar. In de winter blijft het terras staan en wordt het verwarmd. Wijnbar Het Eigendom is dus een goede terras-tip voor zowel in de winter als in de zomer! Yep, Chickslovefood is hier voortaan vaker te vinden. Proost!

Feestelijke opening in wijnbar Het Eigendom.

Lekkere hapjes voor bij een goed glas wijn.

Hmm, zo krijg je toch zin in een glas wijn?

We like: heel veel mooie wijnen per glas te bestellen!

Een mooi terras, een mooie bar, een mooi glas. Je vindt het bij wijnbar Het Eigendom.

P.S. Nieuw! Iedere vrijdag en iedere zaterdag spint een hippe dj de plaatjes tot in de nachtelijke uurtjes! De dansvloer op met een goed glas wijn dus. Klinkt al een ideale uitgaanstip!

www.heteigendom.nl
Tel.: 010 – 413 79 62

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT
HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube