Sugarless – Amsterdam

Dat vind ik nou fijn. Een lunchroom met biologisch eten en drinken, vrij van geraffineerde suikers en ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen. Hoe healthy wil je het hebben? Sugarless in Amsterdam past perfect bij Chickslovefood en ook in januari (CLF‘s skinny month) kun je er een broodje gaan eten.

Broodje

Broodje kaas Sugarless style.

Deze huiselijke lunchroom die wordt gerund door twee zussen, zit op de Bilderdijkstraat 92. En da’s niet direct op een plek waar weer leuke winkels zitten, dus je moet er echt even bewust een blokkie om voor gaan. Maarrrr vertrouw uw CLF-blogger: it’s worth it. Mijn vriendin Anne en ik zitten er knusjes bij in de ruimte met fijn, zacht licht aan een houten tafeltje.

Interieur

Een rustig maar gezellig interieur.

Food
Oh, wat een heerlijkheden staan er op de kaart! Soepen, salades, broodjes… We kiezen allebei voor de meergranen desem sandwich met knoflook-/basilicumkaas. Gewoon een goed broodje! Het brood is zacht met een fijne, krokante korst en de biologische kaas is erg lekker. Het vult goed. Na afloop delen we nog een puntje appeltaart (okay, sla die maar over in skinny month ;)). Ook weer heerlijk! Een beetje zurig, lekker vind ik dat. We drinken geen biologische shake meer, wel een groen theetje en een cappuccino.

Taarten

Een vitrine vol taarten. Zonder geraffineerde suiker! Wij gaan voor een puntje appeltaart.

Nice to know
Of je je nou tegoed doet aan een salade of een van de heerlijke taartjes uit de vitrine, je weet dat je iets puurs in je mond stopt, geen kunstmatige zooi. En dat vind ik echt belangrijk. Het eten is vers en lekker. De bediening erg aardig. We worden geholpen door een van de zussen, terwijl het dochtertje van een van hen ook nog een handje meehelpt. Cute! Sugarless zorgt ervoor dat je er echt heel leuk bijzit. Relaxed, knus, gezellig. Deze tent is duidelijk ingericht door twee dames :). Een huiselijke sfeer met fijne details.

We love
– Het goede, pure eten
– De rustige sfeer
– De aardige bediening

We less love
– Idee voor de toekomst: een aantal daghappen for diner!
– Dat ze een beetje verstopt zitten. Zonde, het zou anders veel drukker zijn!

High Tea

Deze foto is van de website van Sugarless. Wat ook kan: een high tea!

Rating (1-10): ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8)

www.sugarless.nl
020 846 23 58

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

1 reactie

Daphne -

Had al eerder over dit leuke initiatief gehoord en gelezen..Waar ik dan wel benieuwd naar ben…waar zoeten ze hun producten mee?
(want lang niet alle vervangers zijn ok;)
Gr Daphne

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube