STAGE VACATURE – REDACTIESTAGIAIRE

Ben jij een échte foodie die ook nog eens heel goed kan schrijven  én op zoek is naar de leukste stage van het land? Mooi, Chickslovefood.com zoekt namelijk per 1 februari versterking! We worden blij van een enthousiaste en zelfstandige redactiestagiaire met gevoel voor tekst en beeld, die ons minimaal 5 maanden kan komen versterken.

Wij zoeken een creatieve redactiestagiaire die bij Chickslovefood op veel creatieve fronten meewerkt. Tijdens deze stage kun jij van begin tot eind je steentje bijdragen: van brainstormsessies over de inhoud van artikelen tot aan het schrijven van artikelen, foodfotografie, statistieken analyseren en social media posts.  Alle fronten van het werk als foodblogger komen aan bod!

Jij gaat:
– recepten koken en fotograferen
– artikelen schrijven
– photoshoppen
– statistieken analyseren
– actief meedenken bij brainstormsessies
– je onmisbaar maken op de redactie

Jij voldoet aan de volgende eisen:
– Je hebt affiniteit met food
– Je bent enthousiast
– Je bent proactief
– Je kunt goed zelfstandig werken
– Je hebt een hands on mentaliteit
– Je beheerst de Nederlandse taal perfect
– Je kunt goed creatief schrijven
– Je volgt een HBO of WO opleiding
– Je kunt perfect je weg vinden op social media en op het internet
– Je bent in het bezit van een laptop

Pas jij in ons profiel? Dan hebben we wellicht een plek voor je op de leukste foodredactie van het land, inclusief stagevergoeding én met de kans op een uiteindelijke functie als freelancer redacteur.

De ideale stagiaire begint op 1 februari en is minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor een periode van 5 maanden. Je werkt vanuit ons kantoor in Leiderdorp.

Stuur je motivatie, CV en een uitgewerkt recept als Chickslovefood-artikel vóór 15 januari 2018 naar info@chickslovefood.com o.v.v. ‘redactiestagiair’. We kijken uit naar je reactie!

Foto: Mariët Mons

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

3 reacties

Sophie -

Had de 2 regeltjes en af en toe een mini fotootje gezien. Grtjs S.

Sophie -

Vind het jammer dat op chickslovefood.com geen informatie en foto’s te vinden zijn van de stagiair(e)s/redacteuren terwijl toch heel veel recepten van de hand zijn van Anouk, Marieke, Annemargreet.

annemargreet -

Hi Sophie. Bij het kopje ‘Over ons’ vind je wie er allemaal in ons team werken: https://chickslovefood.com/chicks-who-love-food. Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube