RESERVEER NU: ONS KIDSPROOF – KOOKBOEK

Ja jongens, jullie zien het goed, er komt weer een boek van ons aan! Met nogal veel trots presenteren we je hierbij de cover van Het Kidsproof-kookboek én kunnen we je er meteen bij vertellen dat het boek al te reserveren is. En doe dat vooral ook, dan ben je verzekerd van een exemplaar van de eerste druk.

CLF_cover slinger DEF.indd

Oké, even wat meer over het boek. Ons nieuwe kookboek is geheel kidsproof en bevat recepten met maar 6 ingrediënten. Het is een heerlijk en handzaam boekje. Letterlijk een little one trouwens! Je zult zien dat het formaat wat kleiner is dan onze 3 ‘grote boeken’.

Het Kidsproof-kookboek bevat een serie lekkere en originele babyprutjes en vervolgens hoofdstukken voor grotere kinderen: ontbijt & lunch, diner met de pot mee en lekker snoepen & snacken. Het àllerfijnste aan dit boek? Nou, dit als je het ons vraagt:

– Alle recepten zijn makkelijk en bevatten maar zes ingrediënten
– Het boek staat tjokvol recepten met verstopte groenten
– Een heel hoofdstuk richt zich op eten met de pot mee, want tijd om een aparte maaltijd te koken voor de kids, die hebben we niet 🙂

Reserveer jij het Chickslovefood kinderkookboek alvast? Klik HIER. Hij verschijnt dan begin mei op je deurmat. Yes, net op tijd voor moederdag :).

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

5 reacties

Daniëlle -

Erg gaaf! Die ga ik zeker aanschaffen!

Annemargreet -

Hi Daniëlle! Leuk om te horen! Hopelijk heb je er veel plezier van. 🙂 Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.

Dita -

Super leuk!! 🙂

Marije -

Jaaaaaa!!! Vanochtend meteen besteld! Lijkt me super leuk om samen met m’n kids chickslovefood gerechten te maken hieruit. En natuurlijk moet m’n verzameling compleet blijven, Haha. En max 6 ingrediënten vind ik ook erg fijn. Scheelt een hoop rare, moeilijke ingrediënten zoeken en sjouwen met zware boodschappen. Helemaal top weer dus!

Annemargreet -

Hi Marije. Wat leuk om te horen! Die mag dan inderdaad niet aan je collectie ontbreken. 😉 Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube