Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Supersnelle ravioli salade

Mochten jullie het gemist hebben: ik ben into pasta. Nooit zo geweest, maar 2 zwangerschappen verder wil ik opeens iedere week pasta op het menu. Heer-lijk! En dit is dan een van de grootste favorieten hier thuis. Ben ik zo blij mee, dat ik een vega maal op tafel zet en dat mijn vriend Marcel oprecht zit te smullen. Yes.

Deze salade is dan ook echt ideaal om even in elkaar te flansen als je het druk hebt of bijvoorbeeld voor als je snel naar het strand of park wilt en daar wat wil eten. Weer eens wat anders dan die eeuwige penne salade met rucola en pijnboompitten 🙂 Ik neem hiervoor altijd verse ravioli gevuld met gegrilde paprika en pecorino (die haal ik bij de Jumbo), ik vind de meeste ravioli echt smakeloos alleen deze combi vind ik top. Maar goed, welke jij in je salade doet is natuurlijk up to you! Komt -ie.

  • 2 Personen
  • 15 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-05-2016

Super Skinny Summer e-book

Geniet van 20 heerlijke, gezonde, veelal lichte recepten uit ons allernieuwste e-book! Word nu gratis Chickslovefood Member en je krijgt dit e-book meteen kado.

Word gratis member