Hartige muffins van wentelteefjes voor Pasen – CLF TUBE

Gesponsord – Je weet: wij zijn dol op (hartige) muffins en wentelteefjes. Het is dan ook geen raadsel wat er bij ons ieder jaar op de paastafel staat. 😉 Jawel, hartige muffins van wentelteefjes natuurlijk! Dit jaar maken we een variant met lente-ui, brie en cervelaatworst. Of als je zin hebt in vega: met zongedroogde tomaatjes!

hartige-muffins-van-wentelteefjes-chickslovefood

In samenwerking met Dirk van den Broek maken we makkelijke paasrecepten die iedereen lekker vindt en waarmee je lekker lang kunt tafelen. Deze hartige muffins van wentelteefjes horen natuurlijk in dat rijtje thuis. Snel, makkelijk en een echte crowd pleaser. Mmmm… wat smullen we van dit ultieme brunchrecept!

Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan snel de video door op bovenstaande afbeelding te klikken. Hier vind je het recept én kun je zien hoe we de hartige muffins maken. Wel zo makkelijk. 😉 Alle ingrediënten kun je kopen bij Dirk van den Broek. Op ons YouTube-kanaal vind je ook het uitgeschreven recept. Ga jij ze maken?

Geniet van je hartige paasmuffins! Enne.. stay tuned voor onze volgende video waarin we carpaccio bonbons gaan maken. Spoiler: ze zijn echt té lekker!

**KOOP NÚ ONS DERDE KOOKBOEK: HET MEAL PLANNING-KOOKBOEK **

ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!
ONS EERSTE BOEK: HET 5 OR LESS-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER EN YOUTUBE!

 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

lieve -

Hartelijk dank om het recept bij de video te plaatsen.

annemargreet -

Hi Lieve. Geen probleem! 🙂 Ga je ze maken? Liefs, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube