Een stressvrij kerstmenu met CLF!

De Sint gaat aankomende week ons land weer verlaten, wij kunnen niet wachten om te starten met het delen van te gekke kerstgerechten. Onze missie: jou een stressvrij kerstdiner bezorgen. Maar waarmee je natuurlijk wel indruk maakt, duh… We blijven foodies!

Geen moeilijk gedoe, weinig ingrediënten maar wel origineel en vooral lekker. En plaatjes om te zien, dat ook! De kerstgerechten knallen dit jaar van ons blog af. En om je alvast lekker te maken én om eventuele stress die je hebt weg te nemen, geven we je vandaag alvast een voorproefje van wat er de komende weken bij ons online verschijnt. Dan kun jij alvast je kerstmenu gaan samenstellen. Enjoy!

Tijdens de feestdagen eten we natuurlijk niet alleen maar 5-gangen diners. Nee, een feestdag begint al bij het ontbijt! Wat dacht je van kerstgranola of een salted caramel kerstster?

Heb jij een buffet waarvoor je iets mee moet nemen, houd dan onze beef wellingtonhapjes in de gaten! Heb jij schoolgaande kids die iets moeten meenemen voor de kerstbrunch? Wij delen 3 gemakkelijke recepten hiervoor, zoals een gehaktballetjes in bladerdeeg-boom!

Ook de bijgerechten komen aan bod, zo hebben we een mooi gerecht met witlof en Parmezaanse kaas en 3x een aardappelbijgerecht met jawel slechts 5 ingrediënten.

En ook het gourmetten slaan we natuurlijk niet over, volgende week komen er 10X kerstgourmetrecepten online. En wil jij perse een kalkoen op tafel zetten, maar heb je geen idee hoe? Wij helpen je met ons makkelijke kalkoenrecept, dat echt niet kan mislukken.

En ook de klassiekers komen aan bod, wat dacht je van een good old tulband? Of een ‘garnalen’ cocktail die je maakt met pulled chicken?

Aan zoetigheid ook echt gebrek hoor deze maand, morgen komt er een indrukwekkende witte chocolademousse-taart met frambozen online en uiteraard gaan we ook nog oliebollen en gezonde (!) appelflappen bakken.

En als dat nog niet genoeg is, delen we natuurlijk een lading 5 or less-kerstrecepten. Zowel 3x een voorgerecht, 3x een hoofdgerecht als 3x een nagerecht (gemaakt door meester patissier Hidde de Brabander) die met slechts 5 ingrediënten te maken zijn!

En er is meer… Stay tuned dus, wij hebben er zin in!

Liefs,
Nina & Elise

P.s. Heb jij geen stress over je menu maar wel over je kerstcadeaus? Ook daar helpen we je mee 😉 Ga naar onze webshop en scoor de leukste Chickslovefood cadeaus!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube