Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Appeltaartpap

Hey jongens, dit is weer een lekker receptje om dit weekend uit te proberen: appeltaartpap! Want jawel, dit warme ontbijt smaakt echt naar appeltaart. Het is eigenlijk iets heerlijk ouderwets, uit grootmoederstijd: havermoutpap met appeltjes en kaneel. Ik vind het heerlijk! Net zo lekker als overnight oats, maar met de koude, donkere dagen is dit toch wat meer comfortfood :).

Echt comfort food, en dan ook nog zo gezond. Een ideaal ontbijt, deze havermoutpap met appel en kaneel!

Als je aan appeltaart denkt, denk je natuurlijk aan suiker en zoetigheid. Maar hey, het is geen Sinner Sunday, dus dit ontbijt is gezond! Echt, 100% verantwoord, 100% clean!. En okay, ik geef toe, een bruine smurrie ziet er niet echt appetijtelijk uit. Maar probeer nou maar gewoon!

  • 1 Persoon
  • 25 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-11-2013

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu