7x zoete zomer recepten

Van de zomer kunnen we maar geen genoeg krijgen. Naast een zonnetje, veel tijd in de buitenlucht, terrasjes, barbecues en ijsjes zijn ook deze 7 zoete zomer recepten een favo onderdeel van onze never ending summer!

GEZONDE SPLIT IJSJES RECEPT - CHICKSLOVEFOOD.COM

Zondig zoet of een healthy ijsje; we hebben een fijne afwisseling voor je gemaakt van zoete recepten die het allerlekkerst smaken wanneer de zon schijnt. Dus klaar voor wat sunspiration? Komen ze!

1. Gezonde splitijsjes 
Ook een allround icecream eter? In de zomer moet dat kunnen vinden wij, zeker met deze gezonde splitijsjes. Tip: maak een grote voorraad want ze zijn verslavend.

2. Milkshakes
Wat is er nou lekkerder dan een koude milkshake? Deze sinner komt in drie smaken; banaan, aardbei met munt en braam. Alledrie heerlijk en verfrissend en zo gemaakt!

3. Gevulde meloen met fruitsalade
Een salade in een fruitig jasje, zo kunnen we deze meloen gevuld met fruit het beste noemen. Staat leuk, smaakt lekker en is ook nog eens gezond; wat wil een mens nog meer?

4. Nectarinetaart
In de zomer zijn gelukkig ook de nectarines weer volop te krijgen en kunnen we ook daar dus heerlijk mee bakken. Uit de hand zijn ze lekker ja, maar verwerkt in deze Sinner Sunday nectarinetaart zijn ze nog zoveel beter..

5. Gezonde yoghurtcakejes met abrikoos
Ja je leest het goed; deze cakejes zijn een stuk verantwoorder dan een sinner maar smaken alsnog heerlijk zoet en zomers. Deze frisse yoghurtcakejes heb je trouwens zo gemaakt, dus snel die keuken in ;-).

6. Quinoamuffins met zomerfruit 
Hoe healthy en fruitig zijn deze muffins wel niet. Het klinkt wellicht een beetje gek; muffins met quinoa, maar trust us probeer ze uit en je bent verkocht aan deze schatjes.

7. Limoncello cake 
Oké, oké, deze cake kun je ook prima in de winter maken, maar geef toe: een moisty citroencake met precies genoeg alcohol dat is toch wat je wilt op een zomerdag? Eet hem in het zonnetje met een glaasje Limoncello en droom lekker weg.

En, wat ga jij maken?

zoete zomerse recepten CHICKSLOVEFOOD

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

1 reactie

Demi -

Heerlijk allemaal. Krijg helemaal zin in splitijsjes nu, haha!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube