3x kruidenmix zelf maken – VIDEO

Zoals jullie weten zijn wij geen groot fan van koken met pakjes en zakjes, we maken het liefst zo veel mogelijk zelf. En dat doen we dus ook vandaag in deze nieuwe kookvideo! We laten je namelijk zien hoe je zelf kruidenmixen kunt maken. En we maken meteen drie varianten: Mexicaanse kruiden, shoarmakruiden en nasikruiden. Alleen al voor de geurexplosie is het een aanrader om het zelf te maken. Mmmm… zálig!

Daarnaast zijn de mixen heel gemakkelijk om te maken én als je extra maakt, dan heb je voor het hele jaar je kruidenmixen klaar. Hoe fijn is dat?! Dus ben je een echte foodie, dan is dit zeker een video voor jou! Klik snel op de video hierboven om te zien hoe je zelf je kruidenmixen maakt.

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!). 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

5 reacties

Kirsten -

Wat is de verhouding qua hoeveelheid tussen de kruiden onderling? Zit er bijvoorbeeld net zoveel cayennepeper als paprikapoeder in de Mexicaanse kruiden?

annabelle -

Hi Kirsten. Onder de youtube video kun je alle ingrediënten en hoeveelheden zien. Groetjes, Annabelle – Chickslovefood.com

Kim -

Leuke video, LOF IT:-)

Esther -

Vraagje….wat is dan de verhouding wanneer je voor 4 personen gaat koken? 1 El? 2 El? Of op gevoel?
Ik hoor het graag!!

Groetjes, Esther

annemargreet -

Hi Esther. Hoeveel kruiden je toevoegt kun je het beste naar smaak doen. 😉 Over het algemeen geldt ongeveer 1 tl voor 100 g vlees, maar als je het als smaakmaker in een gerecht gebruikt dan is het afhankelijk van hoe kruidig je hebt wilt hebben! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube