Nina’s Sinner Sunday eetdagboek (& WIN!)

Gesponsord – Of wij wel eens snoepen. Die vraag krijgen we bést vaak. Uuuh, JA! Iedereen die onze site en social media kent weet dat we prrrrima kunnen snoepen. Vooral op zondag, Sinner Sunday dus.

NinaElise

Toen we ook nog eens drie té lekkere nieuwe Côte d’Or BRUT-repen opgestuurd kregen bedacht ik me: waarom houd ik niet eens een eetdagboekje bij op zo’n zondag? Nou, bij deze dus!

07.00 uur
Uh nee, uitslapen is er in het weekend niet meer bij. Om 07.00 uur wordt onze zoon wakker en start ik mijn dag met een lekkere koffie. Doordeweeks is vaak een groene smoothie het eerste wat ik binnenkrijg na de nacht, op zondag meestal een latte macchiato.

09.30
Bart gaat rond 09.00 uur een zondags ontbijtje halen, wat we gezellig met z’n drieën opsmullen rond 09.30 uur. De vaste componenten van ons sunday breakfast: kaas, jam, croissants en verse jus. Zálig. Doordeweekse dagen zijn voor m’n groene smoothies, de zondag voor een uitgebreider ontbijt.

10.00
Het ontbijt sluit ik vaak weer af met een latte macchiato. Lang leve thuis een fijn koffiezetapparaat hebben! Hierbij neem ik voor het eerst deze dag een stukje chocolade. Een prima toetje van het ontbijt, dacht ik zo :). Ik heb drie repen Côte d’Or BRUT gekregen: melkchocolade met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen, pure chocolade met pecannoten en cranberries en pure chocolade met sinaasappel en amandelen. Ik weet dat Elise gek is op pure chocolade en ik haar straks nog zie, dus ik ga nu voor de melkchoco. Aaaah wat lekker. Echt die aardse smaak die je gewend bent van Côte d’Or en dan met crunchy noten erin. En dat in een dikke reep. Ja, dit is echt wat ik verwacht van een goede chocoladereep: vullend, smaakvol en de reep heeft echt ‘body’ zeg maar. YUM!

13.00
Lunchtime! Ik eet twee sneeën geroosterd brood met een flinke lik tzatziki van gisteren. Daarbij een kop thee. Vervolgens spring ik in de auto naar Elise. Normaal zien we elkaar niet in het weekend, maar dit keer moeten we even een paar uurtjes aan ons nieuwe boek (Kidsproof-boek!) aan de slag.

14.30
Ik plof met Elise en laptops op de bank. Samen met een stuk chocolade. We proeven nu Côte d’Or BRUT pure chocolade met sinaasappel en amandelen. Ik had het niet verwacht, want ik ben een melkchocolade fan, maar ik vind deze nóg lekkerder dan die ik eerder op de ochtend proefde.  Een dik, massief stuk chocolade, ontzettend smaakvol, en dan ook nog eens gevuld met frisse sinaasappel en crunchy amandelen. Jawel hoor, met ook nog eens een kopje koffie ernaast kunnen we prima nog even door.

17.30
Weer thuis! Mijn voorgerecht deze avond bestaat uit een zak chips. No shame op Sinner Sunday, haha. Die eet ik met mijn twee mannen op. Ja, zelfs mijn zoon van 1 smult mee. Maar geen zorgen hoor, na een paar chippies ging hij keurig aan de zoete aardappelpuree ;-).

19.30
Bart en ik laten de zoete aardappelpuree deze zondag even links liggen en bestellen sushi van mijn favo sushi-restaurant The Red Sun. Heerlijk! En als toetje? Juist ja, een stukje chocolade :). We hangen heerlijk op de bank, met allebei onze eigen reep (ze zitten per twee verpakt in een doosje) en kijken Modern Family op Netflix. Mijn favo zondagavondbesteding :).

Over Côte d’Or BRUT
Ik heb in opdracht van Côte d’Or van alledrie de repen uitgebreid geproefd op deze Sinner Sunday (goh, vervelende opdracht), en beloofd te vertellen welke ik het lekkerste vond. Nou, da’s best een moeilijke keuze. Normaal ben ik meer van de melkchocolade dan van de pure chocolade, tóch vind ik de allerlekkerste de pure chocolade met sinaasappel (loooove die combi) en crunchy amandelen. De amandelen zijn gekarameliseerd, wat ze zo knapperig maakt. Zo heerlijk dik en massief is deze reep, maar óók heel smaakvol. Een klein stukje kun je lekker lang op je tong laten smelten. Dikke like! De pure reep met gekarameliseerde pecans en cranberry’s is ook lekker, maar ik ben niet per se fan van cranberry’s. Als jij nou wel dol bent op dit lichtzure vruchtje, dan is deze reep vast jouw favo. En de melkchoco dan? Die is ook top hoor, de amandelen die erin zitten zijn zelfs gezouten, mmmm, maar ik vind het zo lekker dat de pure met sinaasappel een lekkere fruitige toon heeft. Voor welke zou jij gaan?

WIN!
Wil jij deze 3 repen nou ook proeven om te oordelen welke de lekkerste is :)? Laat hieronder dan weten met wie jij een overheerlijke chocoladereep tijdens een stay in avond wil delen, en wie weet komt er een pakketje naar je toe. We mogen 10x de 3 repen opsturen! – **DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS GEKOZEN. 

**KOOP NÚ ONS DERDE KOOKBOEK: HET MEAL PLANNING-KOOKBOEK **

ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!
ONS EERSTE BOEK: HET 5 OR LESS-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer. 

Ontbijt

KoffieCoteDor

CoteDor

Sushi

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

185 reacties

Iemkje -

Met Linda, omdat wij al jaren trouwe Côte d’or eters zijn. We gaan altijd voor de melk chocolade met of zonder nootjes. Tijd voor wat meer afwisseling. Al kan ik me niet voorstellen , dat de nieuwe repen nog lekkerder kunnen zijn..

Sandra -

Ohhhhh lekker! Ik ben gek op pure chocolade. Het lekkerst lijkt mij de pure chocolade met pecannoten en cranberries. En mijn man Richard houd van melkchocolade. Ik zou de drie soorten zo graag willen proeven samen met hem, tijdens een luie filmavond de bank! Dat is pas quality time met elkaar!

Kim -

Ik dacht dat er 10x 3 repen verloot werden. ?

Nina -

Klopt, Kim! De andere winnaressen hebben we gekozen op Facebook en Instagram.

Liefs, Nina – Chickslovefood.com

Daan Borst -

Nou het liefst met Noor,want die eet geen chocola haha!
Lekker alles zelf opeten?

vivette -

Gewoon heerlijk met mijn zoon !!!! Wij zijn nu al fan ;-))))))

Marloes Faddegon -

Wat een hilarisch eetdagboekje! En inderdaad een heel nare opdracht zo voor op de zondag! Alle drie de repen klinken als heerlijk smaakcombi’s zeg! Ik zou ze graag een deel verwerken in een lekkere ontbijtjes met mijn vriend (bijv als topping van een warm havermoutje of bananenpannenkoek) en een ander deel zou ik bewarwn voor een middagje thee leuten met mijn twee beste en liefste vriendinnen, heerlijk ook als we een keer zo’n middag hebben waarop het super oneerlijk lijkt te zijn om een vrouw te zijn…dan maakt chocola toch veel goed en zeker dit soort mega speciaal gevulde chocoladerepen. Enough argumente of te winnen ????

Ilse -

Jaa ik wil heel graag de repen winnen om te testen. De relatie van mijn beste vriendin is uit gegaan. Aangezien we beide fan zijn van chocolade en dan vooral de goede chocolade met een aparte smaak erin, kan ik me geen beter cadeau bedenken dan nieuwe chocolade en een fles wijn om haar te helpen in deze moeilijke tijd?.

Annet -

Ik zou de chocolade delen met mijn lieve verloofde om alle stress rondom het plannen van de bruiloft en het vinden van een huisje lekker te vergeten en onder het genot van die heerlijke repen lekker samen relaxed een filmpje te kijken ❤️ #nostress #justchillandeatchocolate

Marcia -

Ik zou dolgraag samen met mijn vrouw Linda de repen proberen. Wij zijn echte foodies en chocoholics en na de hele dag achter ons 2 jarig pleegkindje gerend te hebben is een proef avondje voor de buis altijd welkom!!!

Afra -

Die zou ik super graag delen met mijn mannetje Rob. Ook wij hebben als favoriete avond de zondag Netflix avond en daar hoort zeker ern stuk heerlijke chocolade bij voordat t de rest van de week weer opletten wordt ?

Nina -

Ik zou ze graag delen met mijn zusje Celine die net klaar is met haar bachelor biologie! We zien elkaar niet zo vaak, omdat ze op kamers woont in een andere stad. Zelf ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn 2e studie… Die heerlijke repen zouden een super beloning zijn om onze scriptie stress te vergeten! En natuurlijk een goede reden voor een gezellig zussen avondje, we love chocolate! <3

je ine -

Hmmmmm deze smaken lijken mij echt HEERLIJK!!!! Die zou ik ook graag willen winnen, zou ze dan heerlijk op gaan smikkelen tijdens een filmavondje samen met mijn zus en schoonzus <3

Sonja -

Mmmm. De melkreep deel ik graag met mijn moeder, de pure reep snoep ik zelf samen met mijn man, die krijgt ook een piepklein stukje, nee ik zal mijn best doen eerlijk te delen en de andere pure reep snoep ik samen met mijn buurvrouw Catherina op, bij een lekker kopje koffie…. oh, mmmm….

Renske -

Afgelopen maanden samen met mijn vriendin Linda heel hard aan het sporten geweest, én vreselijk gezond gegeten, dus voor ons wordt het wel eens tijd voor een sinner sunday met heerlijke chocolade!

Jamila -

Ik zou deze reep met mezelf willen delen. Wat helpt me deze donkere dagen door? Juist dat is chocolade. Ik ben uit elkaar en sta er nu alleen (samen) voor met mijn prachtige zoon. Ik heb brute troost nodig, dus een aantal repen Brut zorgen ervoor dat het met mij weer guut gaat 🙂

Judith -

Deze repen deel ik dolgraag met mijn vriendin Angelique die ein-de-lijk ontdekt heeft dat er meer is dan haar bff’s Tony & Johnny. Tijd voor een fatsoenlijke choco introductie dus!

Jorina -

Krijg net een heel leuk appje, van een heel leuk vriendinnetje, die iets heel leuks met mij wil doen, chocolade eten ! Nu al trek, samen smullen met Louisa !

Louisa -

Yum yummm! Nooit genoeg chocolade! Ok, vooruit ik deel alleen met Jorina. 🙂

Michelle -

Jamjam? met mijn moeder?

Esther -

Dat lijkt mij heerlijk samen met mijn man en ons dochtertje. Vooral ons dochtertje en ik zijn verzot op chocolade alleen blijf ik vaak bij dezelfde hangen. Dit lijkt mij een leuke kans om een nieuwe smaak toe te voegen aan ons assortiment !

Arja -

Dit vraagt om een uitnodiging te sturen naar een vriendin welke ik ruim een jaar niet heb gezien of gesproken.Het hoe en waarom is bij ons beide niet bekend, dus wordt het tijd voor een stay in avond.Eerst een lekker potje koken, daarna een goede film bij de hand, de drie BRUT repen op tafel met zalige koffie zoals alleen zij die kan maken.Niks meer aan doen, en gewoon regelen 🙂

Monique -

Ik zou lekker bij een film samen met mijn kinderen genieten van chocolade ieder heeft zijn eigen smaak dus dat komt wel goed

Marion -

Met mijn dochter. Die heeft sinds kort mijn geheime chocolavoorraad ontdekt, dus die kan ik niet meer om de tuin leiden 😉

annemargreet -

Hi Marion! Gefeliciteerd, je hebt 3 Côte d’Or BRUT repen gewonnen! Om met je dochter te delen, of gewoon lekker niet. 😉 Zou je je adresgegevens willen sturen naar laura@chickslovefood.com? Dan komen ze zo snel mogelijk jouw kant op! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.

Jans -

Met mijn lieve vrienden! Als afsluiter van een gezellig etentje samen 🙂

Mirjam -

Met mijn huisgenoten in mijn studentenhuis. Er is niets lekkerder dan een weekeind naar je ouders zijn geweest en dan weer met z’n 14’en thuis op de bank te ploffen. Lekkere chocolade maakt dat natuurlijk helemaal af.

Rianne -

Aangezien mijn vriend en ik ook de sinner sunday hanteren zouden we het helemaal niet erg vinden om deze 3 repen uit te proberen op die dag ? benieuwd hoe ze smaken en of mijn vriend zonder witte chocolade kan. Lekker bij de koffie, op de bank terwijl we onze favoriete serie volgen. Klinkt heerlijk!

Nathalie Bogte -

Wat een leuk verslag van jullie Sinner Sunday, daar doe ik graag eens aan mee! Vooral door die latte’s, sushi en waanzinnige chocola, samen met mijn Ed aap ik jullie hele dag na!

Dominique -

Ik gun mijn lieve vriendinnetje Anouk deze repen ontzettend! Het gaat al een tijdje niet zo lekker en ze is echt dol op cote d’or en dan vooral de pure varianten!!! Hopelijk maakt dat haar weer een beetje blij ??

Marjanne -

Mijn vriend Peter en ik vieren de 18e ons ‘12,5-jarige ‘ jubileum. Al 12,5 jaar samen en 2 little ones verder, zijn we nog steeds heel happy samen! Dat vieren we met een high tea met onze kids van 3 en 6 maanden en ‘s avonds blijven we dus thuis. Hoe lekker zou het zijn om dit als cadeautje aan hem te geven???

Marije -

Wauw! Wat een heerlijke winactie ?Hmm…de 3 nieuwe smaken klinken heel goed als chocaholic ?! De repen zou ik delen met mijn vriend (en kleine meisje) die ook gek is (zijn) op chocolade. Kunnen we de repen eerlijk verdelen ?

Karin -

Met m’n vader! Die is gek op chocola net als ik. Fingers crossed!!

Monique -

Met Karin! Ze heeft wat tegenslag op gezondheidsgebied en kan daardoor haar hobby/beginnend bedrijfje niet voortzetten. Ze kan dus wel een chocolaatje (of 2, of 3, 4…) gebruiken.

Roxanne -

Dit klinkt als muziek in de oren! Vandaag met een vriendinnetje de halve marathon van Barcelona gelopen. Al aantal weken op voeding aan het letten, maar over de finish zei ik gelijk… Ohh lekker , straks een stukje chocolade! En het liefst de pure! Mooiste zou zijn dat de repen worden opgestuurd want ik kan geen meter meer verzetten ?

annemargreet -

Hi Roxane! Gefeliciteerd, je hebt 3 Côte d’Or BRUT repen gewonnen! Dat hebben jullie wel verdiend na een marathon! 😉 Zou je je adresgegevens willen sturen naar laura@chickslovefood.com? Dan komen ze zo snel mogelijk jouw kant op! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.

Roxanne -

Ik heb zojuist de e-mail van Laura beantwoord! Ik kan niet wachten!! Mmm ???

Tessa -

Welke van die repen ik het lekkerst zou vinden? Sinaasappel en amandelen klinkt wel erg lekker, maar pecans en cranberry’s of gezouten amandelen klinkt ook geweldig! Onmogelijke keuze… Ik zou de repen delen met mijn moeder, ik zit in de 2e klas van vwo en heb het soms dus erg druk, maar mijn moeder is er altijd voor me, ook als ik weer eens chagie ben om al dat huiswerk en ze houd enorm van goede chocola❤♡

Elza -

Met mijn beste vriendin van de middelbare! Ik zie haar nu niet heel vaak meer helaas. Maar man, wat heb ik een goede herinneringen aan de spontane middagjes chocola eten, warme Nutella-melk drinken en bijkletsen! Dat doe ik graag nog eens over 🙂

Anouk -

Met mijn opa en mijn oma zou ik deze chocoladerepen delen. Wanneer ik in het weekend bij mijn ouders ben, ga ik altijd bij ze op bezoek. Oma verwent me altijd met de lekkerste snoepjes, koekjes en chocolade. Ook mag ik altijd aanschuiven, om ‘s middags een boterhammetje en ‘s avonds een warme maaltijd mee te eten. In plaats van dat zij mij verwennen, kan ik opa en oma met de chocoladerepen in het zonnetje zetten. En aangezien al mijn neefjes en nichtjes ook geregeld bij hen binnenspringen, wordt het vast delen met en opa en oma en een aantal van mijn neefjes en nichtjes. Des te meer mensen er van mee zullen genieten!

Sandra -

Deze zou ik zeker delen met me, myself and i ? Voor ieder dan 1 reep, eerlijk verdeeld dan lijkt me toch!!??

henrieke -

Ik zou het het graag met Johny de Mol willen delen.. Want wie zou er niet met hem op de bank een stukje chocolade willen eten : -). Maar, helaas die droom zal nooit waar worden. Dus dan ga ik maar voor liefste buurvrouw en vriendin.. Heerlijk een stukje chocolade bij een lekker kopje groene thee met Johny de Mol dan maar de op buis hihi

Cheyenne -

Ik zou het willen delen met mijn allerliefste moeder, omdat zij meestal genoeg heeft aan een klein stukje. Dat betekent meer chocolade voor mij! ??

Annemiek -

Met mijn broer en schoonzusje die in Londen wonen en waar ik binnenkort naartoe ga. Zij vragen altijd om Nederlandse chocola!

Linda -

Met mijn collega’s. Omdat we elkaar zo goed motiveren om gezond te eten. Dit is een geweldige cheat om samen te delen.

Chantal -

Met mijn lieve vriendje, als we elkaar eindelijk na twee weken weer zien??

Julia -

Met mijn vriend die meer van chocolade houdt dan ik. Gelukkig houdt hij wel meer van mij dan van chocolade. ??

Ranjani -

Met mijn zoontjes Cas en Niek, omdat het net zulke chocolade monsters zijn als hun moeder

Evita -

Met mijn vriend! Hij is gek op cote d’or en San vooral bonbonbloc. Zou deze graag samen willen proberen !

Irene -

Met mijn lieve tweelingzusje Marloes, ze is net weer aan het werk na haar verlof voor haar derde kindje en kan wel een ontspanmomentje met een lekker stuk chocola gebruiken.

L. To the B. -

Sowieso met de meiden die komen op de surprise shower die we gooien voor een hoogzwangere vriendin (hopelijk leest ze dit niet ?) xx anoniempje ??

Britney -

Met mn liefste vriendinnetjes Carmen en Zhou ya! Alle drie gymjunkies én choclovers?

Iris R. -

Ik zou de chocola met mijn moeder delen, zij deelt namelijk ook haar chocola met mij en het wordt tijd dat ik dat eens terug doe 🙂

Anke -

Jaaa, super lekker die zalige chocoladerepen. Hier wil ik samen met mijn beste chickie Brigitte wel van genieten tijdens een heerlijk stay in-avondje op zaterdagavond terwijl we Wie is de mol kijken. Hoe lekker zou dat zijn!

Agnes -

Uiteraard met mijn lief!! Overheerlijke chocolade laten we niet aan ons voorbij gaan!

Inge -

Dit zou ik delen met mijn man. Heerlijk als onze twee meiden op bed liggen languit voor Netflix met chocolade er bij. En dan bewaar ik een stukje voor de volgende dag voor ons “chocolademonstertje”, ze is net zo gek op chocolade als haar moeder 🙂

Noor -

Met wie? Met mijn lieve vriend.. sinds kort zijn we heel gezond bezig qua voeding (met onder andere veel recepten van jullie website) en sporten we heel veel. Wel hebben we afgesproken ons ‘chocola’ momentje in stand te houden. Gemiddeld 3x in de week zorg ik dat er een lekkere reep chocola in huis is, we proberen zoveel mogelijk smaken. Dan eten we samen een reep chocola op. Gewoon, omdat het kan! Zou houden we onze gezonde (op de chocola na dan..) eetstijl nu al een paar maanden vol en dat is te zien in de getallen 🙂
Het zou heel leuk zijn als wij deze repen mochten testen/winnen, misschien wordt het dan wel vaste prik op ons cheatmomentje 😀 !!

annemargreet -

Hi Noor! Gefeliciteerd, je hebt 3 Côte d’Or BRUT repen gewonnen! Om uit te proberen tijdens jullie wekelijkse cheat momentje. 😉 Keep up the good work! Zou je je adresgegevens willen sturen naar laura@chickslovefood.com? Dan komen ze zo snel mogelijk jouw kant op! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.

CR -

Met mijn lieve vriend omdat hij zo van chocola houdt =)

Chris -

Deze Superfan van “chicks love food”zou ze zeker te weten delen met haar dochter 🙂 Zijn woont sinds 1,5 jaar in België en komt gelukkig bijna ieder weekend wel een nachtje logeren. <3
Wij zijn sinds eind vorig jaar helemaal verslaafd aan jullie boeken (hebben ze allemaal in huis) en maken dagelijks recepten hieruit. Ontbijt, lunch en diner.(via whatsapp doen we onderling leuke fotoos van de resultaten delen natuurlijk) En vooral de tussendoortjes en de borrelhapjes zijn erg lekker ook. Bedankt voor deze toprecepten!

Sophie -

Ik ga straks een jaar studeren in Stockholm, dus ik zou heel graag wat chocoladerepen met mijn vriend willen opeten om onze pijn een klein beetje te verzachten. Chocolade lost alles op! ?

Larissa -

Ik ga elk jaar met mijn beste vriendinnen een weekendje weg en ik kan wel zeggen dat de weekendjes in het teken staan van chocolade! Je moet er dan ook snel bij zijn, want de repen verdwijnen waar je bij zit! Ja je leest het goed: REPEN! De repen worden zorgvuldig geproefd en ondertussen zijn we wel een beetje kenners geworden! En laat dit weekendje nou al 3 maart zijn 😉 een goed moment om deze repen aan onze test te onderwerpen! Dat willen jullie ons toch niet onthouden? 😀

Laura -

Ik zou de chocola delen met mijn vriend. Wij zijn echte ‘chocolatiers’ of ‘chocoholics’. Nu ik op dieet ben, mag ik ook maar 1x in de week wat lekkers eten. Daar past deze chocola zeker bij! ?
Groetjes een grote chocola-fan xoxo

Juul -

Hmmm de melk heb ik al geproefd en vind ik echt superlekker. Maar de 2 pure repen nog niet! Die zou ik delen met mijn lieve vriendinnen op 1 van onze loempithee avonden♡!

Lotte -

Ik zou de repen graag delen met mijn nichtje. We love chocolate !

Charlotte -

Samen met mijn zwangere zus 🙂 en mijn metekindje-in-spe…

Denise -

Ik zou ze graag delen met mijn twee getuigen. Gisteren heb ik hen gevraagd. Zou het heerlijk vinden met hen chocolade te eten en plannen te maken voor onze bijzondere dag.

dionne -

Wat leuk een eetdagboekje! Op zondag ontbijten wij ook altijd uitgebreider dat vind ik heerlijk! De chocolade zou ik graag met mijn moeder delen. Gezellig samen een bakkie koffie drinken en deze chocolade proeven ♡. Gezellig mother daughter moment ?

Anke -

Mmmm wat klinken deze smaken heerlijk. Ik vind moeilijk om te kiezen met wie ik ze zou delen. Een avondje bankhangen met vriendlief en een stukje chocolade of theeleuten met een vriendin en chocola of filmavondje met moeder en zus en chocola.. het kan allemaal en klinkt lekker!

Kelly -

Ik zou de chocolade delen met mijn vriend. Hij houdt ontzettend van melkchocolade met sinasappel, maar zou hem ook graag eens de combinatie met pure chocolade laten proeven. Zelf lijken ze me allemaal super lekker!

Femke -

Onder t genot van een lekkere kop thee en een goed gesprek met m’n lieve (zwangere) vriendinnetje Nanda zou ik de lekkere chocolade op willen peuzelen ?

Chantal van Baarle -

Ik zou hem willen delen met mijn vriendinnetje Linde, zij kan dit wel gebruiken met al haar afstudeerstress.
Dan kan ik haar steunen met een overheeeeerlijke chocoladereep 🙂 !!

fabienne&twin -

oewww met mijn liefste tweelingzusje! wij houden van gekke foodtwists en stay-in avondjes met een goede britse misdaadserie en ongelofelijk veel pure chocola! Oftewel echte sinnersunday-avondje!!

Madieke -

Met mijn huisgenootjes, we zijn allemaal super fan van chocola, en ik zou ze graag willen verrassen met deze drie lekkere repen 🙂

Eveline -

Ik zou de repen delen met mijn vriend, want hij is gék op pure chocolade!

Eveline -

Ik zou de repen delen met mijn vriend, want doe is gék op pure chocolade!

Nona -

Hoi hoi!

Ik zou het graag met mijn moeder willen delen voor als zij weer eens een dagje gezellig komt Netflixen!!!

Suzanne -

Ik zou delen met mijn vriend! Heerlijk samen op de bank, filmpje of goede serie aan ideale combi met een heerlijke reep chocolade!

Roxanne -

Wat een heerlijke winactie! Ik zou de repen delen met mijn vriend.
Er is niks beters dan met je twee grote liefdes op de bank relaxen met Netflix aan, op en top genieten!!

Anne-Sophie -

Oe jummie! 🙂 Ik zou de repen delen met mijn ploeggenootjes van het roeien. We zijn alle zeven gek op chocolade (en al helemaal van Côte d’Or: favo chocola van een paar ploeggenootjes en mij), maar we kunnen het nu niet eten omdat we 18 februari een wedstrijd hebben waarbij we in moeten wegen en gemiddeld 57 kilo moeten zijn. Maar die zaterdagavond mag een stukje chocola dan wel! 🙂

Roos -

Ik zou de repen delen met 2 goede vriendinnen, tijdens een van onze thee avondjes! 🙂

Charlotte -

Huh?! Delen? Ik ga die repen écht niet delen ;-). Ik verstop ze in de kast en deel een stukje met mezelf als ik lekker op de bank zit met een kopje thee! ^^

Alice -

Ik deel de repen met mijn man! Dan kunnen we heerlijk even ontspannen als onze pasgeboren tweeling lekker ligt te slapen nadat we ze hebben verzorgd. <3

Froukje Huisman -

Ik zou ze samen met mijn zus eten. Hier in huis lust niemand chocola (hoe kan dat?), behalve mijn zus en ik. Wij eten ALLES wat ook maar een beetje chocola bevat, omdat we het zo lekker vinden. Helaas haalt mam het nooit in huis, want niemand lust het en als mijn zus en ik lucht krijgen van een verstopte reep, is die binnen 1 minuut op. Met deze repen zouden wij zeker genieten en er 2 minuten over doen om ze op te eten 🙂

Monique -

Met m’n beste vriendin die verhuisd is (van buurvrouw naar 2 uur reizen). Goed excuus om af te spreken dacht ik zo.

Cd -

Ik zou de repen graag delen met mijn vriend. Sinds kort heb ik ontdekt dat hij net als ik heel dol is op chocolade, dus nu is het thuis elke keer vechten als ik een reep koop. En ik maar denken dat ik gek werd als er repen verdwenen in huis! Deze repen samen proeven zou natuurlijk perfect zijn, aangezien ze volgens mij in twee delen komen. Can’t wait! 🙂

Nina -

Oe! Ja lekker! Samen met ‘mijn Elise’ Marsha. Die repen zijn zo op!

Martine -

Met mijn zusje. Ze heeft net een nieuw huis gekocht met haar vriendje en dus ga ik dr veel minder vaak zien. Dan kunnen we nog mooi even samen genieten 🙂

Margriet Bergstra -

Ik zou ze graag delen met m’n vriendinnetjes van judo op Papendal! Na al dat harde trainen verdienen we wel een beloning!

Homemadeheidy -

Dol op cranberrys en hubby is dol op gezouten amandelen dus dat wordt een spannende avond samen op de bank??
Ok….bewaar ook een stukje voor mijn kleine chocomonster in huis?

Iris -

Met mijn allerliefste vriendje, Robin. Ik ben nog een student, hij werkt al dus ik zie hem alleen maar ‘s avonds terwijl we lekker op de bank zitten. Dan is een stukje chocola bij het netflix kijken wel ideaal!

Larissa de Vries -

Tja.. met wie kan je chocolade nou niet delen? Iedereen wordt volgens mij wel blij van een stukje chocolade. Maar als ik dan drie repen zou mogen delen zou ik een 2 met m’n vriendinnetjes delen en eentje gezellig samen met m’n vriend. Bij voorkeur bij een lekker kopje thee.

Patricia -

Samen met m’n zus!
Wat de reden ook is… chocolade helpt altijd! En we kunnen het beiden wel gebruiken?

Irene -

Met mijn lieve mama als ik lekker een weekendje thuis kom na weken studeren en tentamens!

Annemarie -

Hmmm die repen zien er lekker uit zeg! Die zou ik wel willen delen met mijn lieve zus Stephanie. Gezellig met een kop thee erbij, als ze bij mij op m’n studentenkamer een filmpje komt kijken. Smullen maar!!

Eline -

Met Anouk, een superlief vriendinnetje (al sinds de brugklas) die net is verhuisd; een bankhangavondje staat dan ook al op de planning in haar nieuwe huisje en aangezien chocolade onze gedeelde passie is zou dit zeker passen! Kan met thee én wijn ;). Daarnaast was zij zo lief mij jullie 5-or-less kookboek te geven, waar ik dankbaar gebruik van maak!!

Marthe -

Met m’n vader. Hij is net zo dol op chocolade als ik! Waarschijnlijk heb ik deze chocoverslaving van hem meegekregen! Dat is niet altijd even goed maar ben hem er toch wel dankbaar voor 🙂

Debbie -

Ik zou ze heel graag willen winnen want ben gek op chocolade …en dan delen met mijn lieve zus, mama en een vriendin die dit echt verdienen

Nicole -

Ik zou deze repen heel graag met mijn vriend willen delen. Vorige week zaterdag zijn wij voor het eerst vader en moeder geworden. Ik zou het dan ook super vinden om samen lekker op de bank te kruipen, genietend van een reep chocola en onze zoon natuurlijk 😉

Manon -

Met m’n vriend, als dank dat hij zo vaak voor mij kookt uit jullie boeken en als Bourgondiër zelfs open staat voor jullie vegetarische gerechten!

Esther -

Ja, graag! Had het weekend al een smaak geproefd bij mijn ouders en ben heeeeel erg benieuwd naar de andere smaken.

Ellen -

Met suus! Nemen we mee naar 5950 meter hoogte om te vieren dat we de beklimming van de Kilimanjaro hebben doorstaan en om te testen of hoogte echt wat met je smaakpapillen doet!

Suzan -

Ik wil dit graag delen met mijn liefste vriendinnetje! We zien elkaar niet heel vaak, maar als we elkaar zien zit het altijd goed! We hebben dan ook altijd heel veel bij te kletsen, wat is er nou leuker omdat te doen samen met een heerlijk stukje chocolade. Tegen chocolade zeggen wij geen nee 🙂

annemargreet -

Hi Suzan! Gefeliciteerd, je hebt 3 Côte d’Or BRUT repen gewonnen! Op zulke momenten komt chocolade heel goed van pas. 😉 Zou je je adresgegevens willen sturen naar laura@chickslovefood.com? Dan komen ze zo snel mogelijk jouw kant op. Geniet ervan! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.

Ellen -

Met mijn beste vriendinnen Emy en Aniek! Tijdens onze studietijd zaten we minstens 2x per week aan de thee met chocola, maar nu we weer over het land verspreid zijn, worden deze momentjes helaas wat schaarser! De chocola kunnen we daarom goed gebruiken voor onze volgende theeleut-afspraak 🙂

Muriël -

Met mijn zusje Karlijn! Het duurt nog twee weken en dan komt ze na een half jaar eindelijk terug uit Australië. Dat worden dus heel wat gezellige avondjes op de bank!

Els -

Mmmmmm lekker, ik zou ze delen met mijn 3 kinderen, dat worden ook al echte chocolademonsters!

Melanie Huyghe -

Mijn vriend is nog twee weken bij mij in België. Daarna moet hij terug naar Antalya omdat hij daar werkt aan de universiteit. Ik ga hem dan weer een maand moeten missen….
Ik wil de chocolade dus heel graag met hem delen in de sofa bij een film.

annemargreet -

Hi Melanie! Gefeliciteerd, je hebt 3 Côte d’Or BRUT repen gewonnen! Die kun je wel gebruiken de komende tijd, zo te horen. 😉 Zou je je adresgegevens willen sturen naar laura@chickslovefood.com? Dan komen ze zo snel mogelijk jouw kant op! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.

Lianne -

Oeh! Ze zien er zo lekker uit en ‘t klinkt zo stoer. Ik zou deze repen zeker delen met m’n moeder! Zij houd echt zoveel van chocolade. 🙂

chantal -

Mijn vader is dol op chocola met hazelnoten en hij is volgende week jarig!

anja -

Met mijn lieve vriendinnetje Annabel, die al 18 jaar mijn beste maatje is en altijd klaar staat en omdat we elkaar veel te weinig zien en echt toe zijn aan een meideavond zonder man en kids om eens heerlijk bij te kletsen.

jo -

Heel graag om te delen met mijn lieve vriendin die samen met haar man over een paar maanden aan een wereldreis voor anderhalf jaar gaat beginnen.
Miss you already!

Els -

Op insta doe ik ook al mee (#spreidtjewinkansen), en het zou oneerlijk zijn als ik nu een ander persoon ga noemen met wie ik het wil delen. Dus bij deze: Met mijn lieve buurvrouw Quiette, voor onze buuf-avondjes!

Marit -

met mijn zus delen,tijdens film kijken en wijn drinken

Jessica -

Ik zou heel graag deze repen willen delen met mijn dochter en zoontje. Zij kunnen zo heerlijk genieten van chocola. Lekker met z’n drieën op de bank en ondertussen een filmpje kijken.

Elise -

Ah, ik ben hier echt zo benieuwd naar! Ik zou de reep lekker samen met mijn vriend op de bank opeten, onder het genot van The Americans op Netflix. Doordeweeks zien we elkaar veel te weinig, dus dit zou ons momentje samen extra speciaal maken 🙂

Chris -

Hahahahaha. Delen. Goede grap 🙂

Maar okay. Ik BELOOF ze te delen (dat is ook beter voor mijn omvang…). Ik neem ze mee naar kantoor en al mijn favo collega’s krijgen een stukje. Dat maakt ons vieze-automaten-koffie-moment een stuk fijner!
Nomnomnom

Esther -

hmm, die repen lijken me erg lekker! Ben er erg benieuwd naar! Ik ben onlangs van groningen naar arnhem verhuisd en heb hier nog niet zoveel sociale contacten opgedaan, dus lijkt het me leuk om deze samen met mijn nieuwe collega’s te delen, een momentje genieten en ze beter leren kennen!

Moniek -

Met mijn man ?. 3 weken geleden is onze zoon geboren ?. De momentjes met z’n 2en zijn zeldzaam zoals jullie vast weten.. ☺ zou ontzettend veel zin hebben om samen met mijn man te genieten van de overheerlijke cote d’or op de bank en zo samen wat quality time te hebben!!

Anne -

Wauw, wat klinkt heerlijk! Ik zou ze met m’n vader delen, hij en ik zijn altijd van de bijzondere chocolade. Mijn moeder en vriend houden van basic, maar misschien krijg ik ze hiermee over stach 😉 als ik ze niet win koop ik ze alsnog zelf hihi

Ilse -

Jaaaah, die melkchocolade met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen klinkt super goed! Amandelen zijn namelijk heel gezond en he bevat veel eiwitten, voor een vegetariër is het goed om amandelen te eten ? om zo toch genoeg eiwitten binnen te krijgen.

Suzan -

Owwww joepie ik ben dol op puur en met een smaak sinaasappel en amandel zou ik nooit durven proberen maar wie weet verrassend lekker, om mijn vriendinnen die van melk houden tevreden te stellen is het heerlijk als ze ook een andere keuze hebben dan puur??en nu hopen dat ik mag proeven en CLF jullie zijn meer dan toppers. Ik geniet van jullie schrijfsels

Anne -

Met mijn lieve man Mark Broeze! De laatste tijd is hij ineens ook fan van chocolade sinds we een dochtertje hebben (misschien mannelijke hormonen 😉 ) dus een paar andere smaken dan melkchocolade met hazelnoten willen wij saampjes wel proberen als onze lieve Evi op bed ligt!! Mmmm!

Elzelinde -

Ik wil er heel graag van genieten met mijn lieve vriendin Vita, ik hou van de melk en zij van puur! En dan kunnen we meteen een stukje erover schrijven voor op onze foodblog die in de maak is 🙂

Sophie -

Mmmmm… 3 repen! Die zou ik dan ook met minstens 3 personen delen! De eerste is mijn beste vriendinnetje waarbij chocolade onze beste vriend is tijdens onze chillavondjes. De tweede met mn moeder, voor bij de koffie:) en de derde zou ik denk ik lekker delen met mijn collega’s, voor als we weer lekkere trek hebben op kantoor!

Lieke -

Chocolade delen? Ik zou het graag willen delen met mijn lieve zusje. Als de repen voor onze neuzen zouden liggen, zijn ze zo op. Genieten!

Karin -

Jaaa! Winnen!! Zodat ik samen met mijn vriend en netflixpartner in crime de laatste aflevingen van seizoen 4 van orange is the new black te kijken! De chocolade helpt de spanning te drukken ?

Marieke -

Ik deel het met mijn 10 maanden oude zoontje Noah, huh een baby’tje aan de chocola? Ja via de borstvoeding kan hij nog lekker mee smullen:-)

denise -

Oeh gezellig avondje met me roomies en chocola daar komen sowieso blije hoofdjes van!

Tamara D -

Wat een leuk dagboek van de sinner sunday! Met wie ik de choco zou delen? Klinkt heel gek maar met de moeder van mijn half zus die ik pas een paar jaar geleden heb ontmoet.. wij hebben zo een goede band gekregen ondanks dat ze dus niet mijn eigen moeder is. Als we elkaar zien hebben we altijd iets van chocolade mee, taart, brownies koekjes, chocola met rozenblaadjes noem maar op. Ik zou haar de 2 pure geven kan ze delen met me zus , en zelf de melk ?

Gerdien -

Chocolalala….Heerlijk!!Samen met mn schoonzusje Berthine weten wij wel raad met deze repen! Avondje film en de lekkerste chocola erbij en onze avond kan niet meer stuk!

Pernelle -

Met mijn lieve Friese vriendin die ik volgend jaar niet meer zo vaak op de vloer zal kunnen hebben omdat ik naar London moet verhuizen… :/

Marieke -

Ohhh!! Die zou ik heeel graag willen proeven. Ik ben twintig weken zwanger en heb onbedwingbare zin in zoetigheid. Ik zou ze delen (vooruit) met m’n man, tijdens een tv avondje met glas (alcoholvrije) wijn.

Renee -

Oeh heerlijk! Met mijn lieve man! Die is nog gekker op chocolade dan ik! Lijkt me gezellig en lekker!

bregje -

Ik zou een reep aan mijn moeder geven omdat ze net 70 is geworden en de ander aan mijn vriend omdat we deze week het koopcontract gaan tekenen voor ons huis! Dubbel feest dus!

Nina -

Met mijn beste vriendinnetje Lotte! Netflix en chocolade = de perfect night in!

Kim -

Als onze twee meisjes lekker liggen te slapen dan wil ik deze repen graag op de bank delen met mijn vriend. Worden we allebei heel blij van!

Veerle -

Gaaaf!! Ik ben groot fan van Cote D’or, en vooral samen met mijn vriendin Juul 🙂

Nanja -

Oeh die chocolade wil ik wel proeven! Ik deel ze samen met mijn vader, want die is ook dol op chocolade 🙂

Anne -

Aah leuke winactie! Ik zou heel graag willen winnen en alle repen delen met m’n moeder, ze kan wel wat leuks en lekkers gebruiken na een lastige periode… xx

Curly Creative -

Ooh yess zeker dat ik hier aan mee moet doen. Ik wil namelijk bekennen dat ik een serieuze chocolade verslaving heb ontwikkeld in de loop der jaren. Wanneer er een nieuwe chocolade opduikt MOET ik die proeven. Daarom wil ik graag deze kans grijpen en zou graag een avondje choco proeven met mijn bestie Myrthe die ik veel te weinig zie

x

Tessa -

Oeeh wat lekker!
Ik zou de repen delen met mijn moeder terwijl we een filmpje kijken. Een perfecte zondag middag!

Maartje -

Met mn vriendlief! Hij is haast een nog grotere chocolade fan dan ik, dus dat komt helemaal goed. Genieten. Lekker op de bank, dekentje, netflix, kaarsjes, thee en chocolade!

elle -

Oja! en met wie k t dan wil delen bij thuiskomst? met mn vriendje, die k dan 3 weken niet gezien heb, dubbele verwennerij!

elle -

chocolade? waar?

en dan nog een keuze maken welke t lekkerst is, ….hoe dan? Ik geef t jullie te doen 😉

dit verhaal is weer Jaloers makend. Maar laat ik nu net in Thailand zijn waardoor t jaloersheidgehalte mogelijk mijn kant op gaat 😉 al zal een stuk chocolade t bij een temperatuur van 30 graden niet overleven, bij thuiskomst zou t een heerlijke after-choco-party zijn met mn favo merk cote d’or!

Anke -

Vooruit, als ik dan moet delen, dan met mijn liefste zusje. We zijn tegelijkertijd aan het afstuderen en hopen in juli ons diploma te halen! Dus zo af en toe hebben wij wel een lekker stukje chocola nodig ??

Lindy -

Fijn te horen dat jullie ook wel eens smokkelen. 🙂
Ik zou ze graag proberen met mijn beste vriendinnetje. Ze staat ten alle tijden voor me klaar en theeleuten kunnen we heel goed! Lekker voor er bij.

Marloes -

Tijdens een heerlijk avondje op de bank met mijn vent. Naast dat hij pas vader is geworden, is hij heel erg druk met werk en studie. Af en toe is ontspanning dus heel erg nodig!! En hoe kan dat beter met chocola op de bank? Mij kun je ervoor wakker maken!

nienie -

Wat een eerlijk experiment zeg! Als een chocolade liefhebber, heb ik nu veel zin om dat reepje met sinaasappel en amandelen met mijn man te proeven. Gezellig op de bank, onder een dekentje, OA op Netflix aan het kijken. Wat leuk 🙂

Joyce -

Heerlijk! Ik zou deze repen opsmullen samen met mijn lieve vriend tijdens een Netflix avondje.

Amaya -

Natuurlijk hoort het geen reden te zijn om mij op te komen zoeken in de Randstad, maar misschien is het een extra trigger om mijn zus en moeder eindelijk eens uit het Zuiden te lokken! En zeker weten als ik zeg dat het Cote d’Or is dat mijn vader er dan nóg eerder is. ?♥

manon -

Delen…hoezo?

Nicole -

Ik zou het graag met mijn vriend delen terwijl we Grey’s Anatomy kijken. 🙂

Laura bos -

Met mijn verloofde, ook op de zondagavond tijdens het kijken van een film. Een fijn einde van het weekend?

Annette -

Aaaaah! Jaaaa! Met mijn lieve vriendin Marike pdie net zo dol is op chocolade als ik! En natuurlijk met onze dochters (13, 5 en 1,5) die al net zulke chocolade monstertjes zijn als wij!

Annemarijn -

Wauw wat zien ze er lekker uit! Geen twijfel over met wie ik ze zal delen. Het zal sowieso mijn zus zijn. Vaak zie ik haar alleen in het weekend en aangezien we allebei chocolade monsters zijn, gaat het dan vaak gepaard met een goed stuk chocolade. Ik weet zeker dat we van deze repen zullen smullen!

Nicolet -

Hmm als ik ze dan toch moet delen, dan met mijn man en onze chocolademonster van 4!

carla -

Delen…..oef….oké met mijn 3 goede vriendinnen die deze maand weer een avondje komen eten en bijkletsen.

Tessa -

Met Eline, omdat wij heel nodig eens uitgebreid moeten bijkletsen!

Marina Lamme -

Allereerst wil ik het volgende kwijt:
Meiden!! Wat vloggen jullie geweldig leuk!
Ik volg jullie nauw en de insta-stories zijn bijna een verslaving..
Naast de clf-insta stories is chocola ook een guilty pleasure!!
Ik zou deze repen graag een keer willen proberen en dan heerlijk op de bank samen met mijn Hubby onze volgende Sinner sunday lekkernij uitkiezen!!

Kim Breukers -

Ik zou deze lekkere repen samen met mijn vriendinnen Mandy en Suus willen proberen op onze sinner zaterdag ?met een wijntje. Want wijn en chocolade gaan heel goed samen. Vooral cote d or want dat is echt de beste chocolade die er is.??

Annemarie -

Ik ben zo benieuwd naar deze repen! Zou ze graag delen met mijn lieve Stefan. We wonen sinds kort samen en allebei dól op chocolade. Ook op gezond eten, dus we proberen de choco-aankopen wat te beperken. Maar tijdens onze serie-avondjes zouden deze heel goed van pas komen!

Monique -

Met mijn gezellige vriendinnetje Linda zou ik deze chocolade willen delen! Gezellig bij onze maandelijkse kopjes thee, een heerlijke variatie aan chocolade. We love it! ❤

Sandra -

Chocoladerepen deel ik óf helemaal niet, of gewoon wel, maar dan met vriendlief! 🙂 <3 Hij blij, ik blij

Rens -

Oehh zo lekker! Ik zou de repen delen met mijn lieve vriendje die afgelopen week keihard heeft gestudeerd voor zn tentamens. Moet ik wel uitkijken dat hij niet alles in één keer op eet, haha!

Maja -

Ik zou het delen met mijn liefste nicht Chantal die volgende week 30 wordt en het niet wil vieren omdat… tja 30? En veeeeel te hard werkt waardoor ze bijna elk weekend aan het overwerken is.
En laatste reden, dankzij haar ken ik jullie en genieten mijn kinds van jullie heerlijke (snelle) gerechten uit jullie laatste boek.

Iris -

Lekker…
Als ik chocola eet, is het meestal omdat ik voor de zoveelste keer rocky road heb gemaakt voor een verjaardag.
Ik zou denk ik met mijn moeder delen, als ik weer eens in het weekend op haar bank crash XD

Rosalie -

Met mijn vriend! Hij is net zo’n chocolademonster als ik 😉

Laura Arends -

Delen? Oké… Best gezellig eigenlijk 🙂 met m’n man, omdat hij sinds een aantal weken mee geniet van m’n kookkunsten uit jullie boek. Daarvoor kookte ik nooit dus best fijn voor hem:). En vooruit dan mag Jens (1,5jr) ook een stukje! Tijd voor een avondje papa&mama time… Chocolaatje, als we dan toch bezig zijn, stiekem ook een klein borreltje? X

Marli Jansen -

Klinkt heerlijk de combinaties. Ik ben zojuist weer terug thuis uit Tilburg van een vriendin die daar woont. Samen met een andere vriendin gingen we bij haar langs. Doen we zo af en toe als we alledrie kunnen. Binnenkort zal ze moeten gaan verhuizen want het is nu anti kraak en ze is in paniek voor nieuwe woonruimte te zoeken in het centrum. Het is zooo lastig allemaal. Hopelijk vind ze snel iets en kunnen we bij haar nieuwe stekkie langs en met z’n drietjes genieten van de heerlijke chocola.

Melanie -

Oehhh chocolade, m’n beste vriend die er altijd voor me is! Net als mijn tante.. Daarom deel ik hem graag met haar 🙂

Hanna -

Ik zou de chocolade met mijn lieve oma delen! Altijd als ik bij haar langs kom heeft zij chocolade voor mij in huis gehaald, en andersom ook. Allebei hebben we een passie voor chocolade, zelfs onze gesprekken gaan over chocolade? Omdat we de Cote d’or BRUT chocolade beide nog nooit hebben geproefd, zou ik het leuk vinden als ik haar hiermee kan verrassen wanneer ze weer een keertje langs komt!

Suzanne de Wilde -

Samen met mijn man! Hij lacht mij nogal eens liefjes toe als blijkt dat mijn (de pure) reep eerder op is dan zijn favo melk reep. En ik ben dol op cranberry’s! En Netflix ook;-) gevaarlijke combi met chocolade.

Dorine -

Dat klinkt als lekker lekker!
De repen choco zouden hier goed van pas komen bij de voorgesprekjes die gaan beginnen ter voorbereiding op het trouwen van ons jongste zusje (zo bijzonder!!!!). Kop thee op tafel, chocola op tafel, pen en papier gereed: tijd voor de eerste brainstorm!!!

Pamela -

Samen met mijn moeder omdat wij allebei gek zijn op chocolalala

Sahar Samsami -

Met mijn lieve vriend!! Gisteravond toevallig voor het eerst de melk met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen geproefd samen… HEERLIJK ? Kunnen niet wachten om de rest te proeven

Robin -

Oeh ik krijg honger van dit artikel! Super leuk om te lezen en m’n zin in chocolade is meteen aangewakkerd 😉 Mijn vriendin kan ik ook haast niet blijer maken dan met een stuk lekkere en bijzondere, niet zulke standaard chocolade. Denk dat we hier dus samen wel van kunnen genieten! Ik had op intstagram al gezegd dat ze me gisteren had verrast met jullie overheerlijke brownie trifle, dus als ik haar zo kan terug verrassen zou dat super leuk zijn 🙂 Ik ben normaal nooit zo van fruit door m’n chocolade, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt Nina!

Kirsten -

Delen? Vooruit dan maar, ik zou het met mijn vriendje delen. Hij is meer van de pure chocolade, terwijl ik meer van melk houd, kijken of we een favoriet kunnen vinden.

Manouk -

O heerlijk zeg! Hoewel ik op een koolhydraatarm dieet zit, verwen ik mezelf zo af en toe met een stukje chocola. Moet kunnen toch? Lekker op de bank met m’n vriend, kop thee en Netflix series kijken.

Lianne -

Met mijn vriend gerben. Superfan van chocolade met sinaasappel. Ik vind het nog steeds geen perfecte combinatie maar wellicht is deze v cotedor brut dat wel. Ik laat me graag overtuigen ?

Louise -

Ik zou die repen sowieso delen met mijn beste vriendinnetje. Oh wat kunnen wij genieten van chocolade!

Tina -

De chocolade klinkt heerlijk! Ik zou hem met mijn moeder delen. Sinds ik naar Engeland ben verhuisd, zie ik haar niet meer zo vaak, maar als ik thuiskom zitten we gegarandeerd met een wijntje en iets te snoepen op de bank. Daar kunnen we deze chocola wel bij gebruiken.

Annick -

Ik zou die repen wel met mijn moeder willen delen! Heeeeerlijk met een boek of een filmpje op de zondagavond. Of een andere avond. Chocola kan altijd, toch?

Anita H. -

Mijn beste vriendin, Rita, houdt ook erg van chocolade. Zij mag komen proeven.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube