Nina’s fotodagboek van april

Nou, genoeg leuks gedaan én lekkers gegeten de afgelopen weken om een fotodagboekje mee te vullen :). Elise en ik doen steeds meer werkdingen buiten ‘gewoon’ recepten maken om. Video’s opnemen, events presenteren, workshops geven… en dat is zó leuk om te doen! Een indruk daarvan in dit fotodagboek. Naast natuurlijk genoeg lekkers :). Kijk je mee?

YoursToday1

We namen een paar video’s op met de leuke (zwangere!) Annemarie Keizer voor het nieuwe YouTube-Kanaal YoursToday. Dat is het YouTube-kanaal van Nikkie Plessen. Het was ontzettend leuk om te doen! Hieronder nog een kiekje daarvan:

YoursToday2

Ook voor ons eigen YouTube-kanaal filmden we vrolijk verder. Zoals een leuke kookvideo met Dionne Stax. Volg je ons al op YouTube?

MetDionne

Oké, even een foodfoto tussendoor. Dit zijn wat dingetjes die ik thuis maakte. Heerlijke wafels als ontbijt (ik heb sinds kort een wafelijzer!), van eieren, plantaardige melk en wat honing. Verder een brood dat met Pasen op tafel kwam (croissantdeeg gevuld met appel, rozijnen en kaneel), een gezond bordje met zoete aardappel, tzatziki en groenten uit de oven én pannenkoekjes met doperwtjes erdoor met erop feta en aubergine.

ReceptenChickslovefood

Ook leuk, we presenteerden de lancering van de nieuwe (nogal mooie!) Opel Crossland X! In de Foodhallen in Amsterdam was dit plezante feestje. Erg leuk om te doen, en gezellig om lezeressen te ontmoeten! Hieronder staan we op de foto met een aantal leuke beauty- en mamabloggers die ook van de partij waren. De hapjes die geserveerd werden kwamen van onze site! En iedereen kreeg na afloop het meal planning-kookboek mee naar huis.

Crossland X 19

OpelCrosslandX1

Sinds kort sport ik (weer!) bij de Gustav Gym. Hierrr lees je daar meer over. En inmiddels ben ik ook weer iets bewuster aan het eten, omdat ik dus sport. Hierrr vertel ik wat je kunt eten als je gaat sporten.

GustavGym

Deze foto maakte de knappe Jessie (een lezeres, ze staat er zelf ook op :)) die we ontmoetten op de Good Food Fair! Daar gaven we een workshop.

GoodFoodFair

Meer food, hieronder een selectie van wat ik allemaal buiten de deur at of liet bezorgen de afgelopen weken. Indiaas van de Indian Express (een béétje veel voor 2 personen), flammkuchen en gepocheerde eieren met zalm bij de Lobby in amsterdam (dikke vette aanrader), een snelle lunch met Elise voorafgaand aan een lezing die we gaven op de Erasmus Universiteit en slechts een selectie (!) van de ongelooflijk lekkere high tea van Anne & Max in Leiden waar ik een babyshower had.

UitEten1

En we gaan nog even door. Wederom flammkuchen, ditmaal in Den Bosch (wie, wat, waar? Dat vertel ik je binnenkort tijdens een hotspot artikel over Den Bosch!), een salade op het Scheveningse strand, lunch for one bij de Marathonweg in Amsterdam (still one of my favo’s) en een heerlijk bakje Aziatisch thuisbezorgd door Wagamama.

UitEten2

Met mijn lieve vriend uit eten in Den Bosch! Zoals ik hierboven ook verklap, een hotspot-artikel van mijn hand volgt nog!

NinaBartDenBosch

Ik heb een Quooker! Zo blij mee! Geen aparte kraan erbij: warm, koud en kokend komt uit één en dezelfde kraan. Wat een uitvinding. Helemaal als je een klein aanrecht hebt, er hoeft geen tweede kraan bij. En de waterkoker kan weg! Sommige mensen vinden het eng, maar er kan niet zomaar kokend water uitkomen. Je moet echt een speciale handeling doen (2 keer klikken, 1 keer draaien) voordat er kokend water komt. Ik kan niet meer zonder.

IMG_1413

Ennnn, misschien wel de highlight van afgelopen weken: ons kidsproof-kookboek is naar de drukker! Oh jongens, hij is zó mooi! Heb je hem al besteld? Als je dat nu doet (klik hier), ontvang je hem volgende week (3 mei) en ben je verzekerd van een exemplaar van de eerste druk!

KidsproofChickslovefood

Nou, dat was ‘m weer voor nu. Tot binnenkort!

Liefs, Nina

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

3 reacties

Vivian -

oooh…wat zien die zelfgemaakt dingen er lekker uit! Het gezond bordje klinkt simpel, maar ziet er heel smakelijk uit. Wat voor groenten had je erbij (ik zie o.a. plakjes courgette)? En, komt er een recept online van de pannenkoekjes met doperwtjes,feta en aubergine?

laura -

Hi Vivian, champignons en wat spinazie. 🙂 En goed idee, wie weet delen we het recept van de pannenkoekjes binnenkort een keer! Gr Laura – Chickslovefood.com

Joyce - LemonyLifeNL -

Wat heb je een hoop leuke dingen gedaan!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube