Nina’s fotodagboek van februari

Nou, het is alweer een tijdje geleden as usual, dat ik op de site wat kiekjes op een rij zette. Dus tijd voor weer een fotodagboek! Wil je vaker behind the scenes foto’s zien? Volg ons dan vooral op Instagram!

Rutger

Je kán het bijna niet gemist hebben, maar toch nog even een vermelding hier: we hebben ons Youtube-kanaal vernieuwd :). En het is zo leuk geworden! VOLGEN DUS! We nemen kookfilmpjes op met elkaar, maar ook met leuke andere bloggers of bekende mensen. Hierboven zie je ons met Rutger, die je ook wel kent van Heel Holland Bakt. En hieronder met Nigel, beter bekend als Chef met Lef, met wie we een fijne stapel pannenkoeken bakten :). Afgelopen maandag hebben we een leuke video geschoten met Peggy Vrijens, die ga je nog online zien!

Chefmetlef2

Chefmetlef1

Verder ons andere grote project waar we mee bezig zijn: ons KIDSPROOF kookboek! Ooooh mama’s, het wordt zó mooi. Heel binnenkort hebben we meer info (en beelden!) voor je, maar we vertellen je alvast maar al te graag dat het begin mei verschijnt. Het is voor moeders met kids in alle leeftijdscategorieën. En als je kind een slechte groente-eter is, word je al helemaal blij van ons nieuwe boek :).

Kidsboek1

Enne, de stylist uit ons team neemt bij de fotoshoots steeds zoveel geweldige onderleggertjes, borden en kommetjes mee!

Kidsboek2

Ook de lifestyleshoot zit er al op, dat is de shootdag waarop Elise en ik zelf op de foto worden gezet. En ook onze mannen en kids kwamen even langs voor wat kiekjes. De avond van tevoren liet ik even aan Elise zien welke gellak ik op had laten brengen, we stemmen het liefst alles altijd 100% op ellkaar af :).

Nagellak

Het was een lange dag, en we hadden uiteraard genoeg lol :). Oja, je ziet het goed. Onze kids gaan in een popcornbad … 😉

Lifestyleshoot

Popcorn

Liefde voor fijne sapjes! Ik lunch vaak met een groene smoothie in de ochtend, maar soms ook ‘gewoon’ met yoghurt of in alle haast ineens een banaan. Dan vind ik het zo fijn om daarbij een gezond sapje te drinken. Bij Naturalicious bestel je boxen met supergezonde fruit- en groentesapjes. Dankzij de HPP (High Pressure Processing) techniek behouden die alle belangrijke vitamines, enzymen en mineralen zodat je extra lang van vers sap kan genieten. Mijn favo is de groene uit de family box: Spicy Green met appel, peer, komkommer, spinaziesap, boerenkool, bleekselderij, limoen, gember en munt.

Sapjes

Ben jij ook altijd zo blij als er een nieuwe horecaspot in je buurt wordt geopend? Ik ben nu iets te vaak bij Vascobelo te vinden, voor een megalekkere tosti bijvoorbeeld 🙂

Tosti

Aangezien Elise en ik elkaar al zo’n beetje iedere doordeweekse dag zien óf de hele dag door appen, zien we elkaar niet eens zo vaak buiten werktijd. Soms plannen we dan ook heel bewust even family time met elkaar in, zónder werk erbij dus. Zoals laatst bij Brasserie Park in Leiderdorp, lekker eten met onze mannen. Zo fijn <3.

UitEten

Ook fijn: een dagje sneeuw! Vind ik leuk. En mijn mannen ook.

Sneeuw

**KOOP NÚ ONS DERDE KOOKBOEK: HET MEAL PLANNING-KOOKBOEK **

ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!
ONS EERSTE BOEK: HET 5 OR LESS-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

6 reacties

SterkInDeKeuken.nl -

Lekker bezig!! Super leuk!

Daniëlle -

Leuk, ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe kookboek!
Die tosti ziet er echt heel lekker uit!

Britt -

Een popcornbad haha, kan gewoon! Die tosti ziet er trouwens heerlijk uit!

Marlotte -

Wat leuk! Kan niet wachten tot het boek in mei uitkomt 🙂

Eva -

Ah leuk om weer wat foto’s van jullie te zien. Ik ben benieuwd naar het kookboek!

Patricia -

Jaaa! Ik voel een cadeautje voor Moederdag aankomen. Goeie timing dames, dat Kidsproof kookboek! ???

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube