Nieuw! Het back on track-kookboek

Aaaaah, wat vinden we het leuk om je dit te melden: WE HEBBEN EEN EXTRA BOEK GEMAAKT! Hard aan gewerkt, vervolgens geheim gehouden en daar is -ie dan! En wat voor één! Een speciaal boek voor iedereen die (net als wij!) na de feestdagen weer gewoon normaal wil doen. Het boek heet Chickslovefood, Het back on track-kookboek.

Je kent het wel, tijdens de feestdagen is geen enkele chocoladereep of kaasplank veilig voor jou. Of je gaat twee weken op vakantie en zegt dan no way ‘nee’ tegen de Mojito’s, bollen stracciatella-ijs en borden pasta quattro formaggi van het lekkerste Italiaantje dat je hebt ontdekt in je vakantiedorp. En terecht! Geniet van al het lekkers dat er op je pad komt, dat doen wij ook.

Maar juist om de balans te vinden, willen we af en toe ook weer gewoon gezond doen. Back on track dus, bijvoorbeeld na zo’n vakantie of de feestdagen. En speciaal voor die periodes is dit boek bomvol ontbijtjes, lunches en diners die éxtra verantwoord zijn. Althans volgens ons gezonde verstand. We volgen niet meer dan óns gevoel en óns lijf. En deze recepten maken ons happy. En we denken zomaar dat ze ook jou zullen aanspreken. Ontbijtappeltaart, kip kerrie wrap of Griekse pizza, anyone :D?

Oh, en náást recepten bevat dit boek ook tips & tricks van ons. Van sporten en ontspanning tot meal plannen en de boodschappen; zó doen Nina & Elise het!

Wat zijn we trots op dit boek. Voor de kenners; het heeft hetzelfde formaat als het Kidsproof-boek, het is dus ietsje kleiner dan onze ‘gewone’ boeken. Er staan 70 recepten in, voor zowel ontbijt, lunch als diner, en het kost €14,99. KLIK HIER, koop ‘m nu, dan ontvang je hem 4 januari!

Helemaal speciaal aan dit boek: het is een online only boek! Dat betekent dat het níet in de gewone winkel te koop is, alleen online bij ons en bij bol.com!

We hopen dat je het een geweldig boek vindt, waarmee je samen met ons weer even back on track gaat in het nieuwe jaar!

Wat? Chickslovefood – Het Back on track-kookboek
Waarom? Gemakkelijke recepten met slechts 6 ingrediënten om weer gewoon gezond te doen
Waar? Online only via onze webshop en via bol.com
Hoeveel? €14,99

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Lisa -

Wat leuk! 🙂
Staat er bij dit kookboek ook bij ieder recept een tip om het vega te maken? Ik eet namelijk vegetarisch en vraag me af of dit boek iets voor mij is!

elisem -

Hi Lisa, er staan bij de meeste recepten tips om het vega te maken! En sommige zijn al vega! Er staan genoeg lekkere recepten in voor vegetatiërs. Groetjes, Elise M – chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube