Vlog: van garage naar droomkeuken – VIDEO

Yes, het is eindelijk zover! Een half jaar geleden kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis waarbij we van de 14 meter lange garage onze woonkamer wilde maken. En dan in de oude 14 meter woonkamer op de eerste etage, onze eigen master bedroom. Oké, dit deel ik niet met jullie ;-), maar wát ben ik excited dat ik vandaag ein-de-lijk mijn droomkeuken met jullie kan delen! Vandaag laat ik jullie zien hoe de garage er eerst uitzag (schrik niet!) en neem ik jullie mee naar de showroom van SieMatic, waar onze keuken werd ingetekend en we vervolgens een animatie mochten zien. Het is zo gaaf om te zien hoe die animatie uiteindelijk werkelijkheid werd. En ook dat laat ik je uiteraard zien!

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Laat het me vooral weten in de comments. Over 1 week (in de video zeg ik 2 weken, maar het is dus volgende week al) laat ik je zien welke keuzes ik heb gemaakt en waarom, welke apparatuur er in mijn keuken zitten en wat ik goede tips vind. Maar nu eerst: van garage tot droomkeuken!

Klik op de afbeelding om de video te bekijken. En heel leuk om alvast te vermelden: Vanaf 2 oktober starten wij met onze nieuwe kookshow (vanuit deze prachtige keuken) en delen wij elke week dus 2 video’s! Wil je als eerste een melding dat er een nieuwe video online staat? Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!).

Deze video is gemaakt in samenwerking met SieMatic en AEG.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

7 reacties

Nanette -

Wat een leuke video. Een garage ombouwen naar een keuken. Daar had ik zelf nooit aan gedacht.

Hanneke -

Wauw!! Super mooi, is ook echt mijn droomkeuken :-)!!

Lies -

Ahh wat een heerlijke keuken! Gok dat het voor veel mensen te wit en te strak is, maar ik hou er van!

Geraldine -

Moet hier geen #spon bij staan?

Elise -

Hoi Geraldine,
Bij een gesponsorde video krijgen we betaald, bij een barter vermelden we dat het om een samenwerking gaat, vandaar dat er bij deze video ‘samenwerking’ staat en niet ‘gesponsord’. Meer info kun je lezen op https://chickslovefood.com/disclaimer-advertorials/. Groetjes Elise

chanel -

zelf betaald?

Elise -

Hoi Chanel,
We hebben een barter samenwerking met SieMatic, waarbij we dus samenwerken met gesloten beurzen! Groetjes Elise

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube