Bijna Valentijn: 5X liefdevolle eet & drink tips!

Liefde gaat ook wel door de maag zeggen ze, toch? Vandaag daarom Valentijn eten & drinken ideetjes, om je geliefde eens flink te verrassen! Of uh, om gewoon jezelf mee te verwennen :-).

Samen taart eten!

1. Love is in the cake!
Verras je geliefde met een heerlijke Valentijnstaart! Op dit moment kun je in de kookwinkels allerlei bakvormen en kookgerei met harten vinden, scoren dus! Niet zo’n baktalent? Je kan de mooiste taarten bestellen, bijvoorbeeld bij de V&D (klik hier).

2. Liefdevol koken
Ben je op zoek naar tips om je geliefde te verwennen met iets heerlijks uit eigen keuken? Wil je een recept voor een verleidelijke dessert of wil je juist weten wat bekende afrodisiaca (een middel dat wordt gebruikt met als doel de geslachtsdrift te stimuleren) zijn? Dit liefdevolle kookboek gaat je hiermee helpen. In Liefdes-receptjes vind je DE recepten en tips voor een heerlijke Valentijn. Klik hier voor aanschaf!

Love is in the air! Zeker met dit liefdevolle kookboek.

3. Culinair uitje
Ben jij niet zo’n held in de keuken? Dan is een culinaire belevenis misschien een idee voor jou en je liefje. Er zijn super veel leuke culinaire uitjes te doen. Wat denk je van samen bonbons maken (klik hier)? Of een wijnproeverij (klik hier)? Samen een kookworkshop volgen (klik hier)? Een high-tea of een high-wine aan huis (klik hier)? Bedenk wel even dat je op tijd reserveert, zeker als je het aanstaande dinsdag wilt doen.

4. Aan de bubbels
Weinig tijd om iets te organiseren? Dat kan! Je hoeft echt niet het hele huis om te toveren tot hartjes-paradijs. Het gaat om het gebaar, dat je even stil hebt gestaan bij de liefde! Dus race na je werk even langs de slijter en scoor een goede fles (rosé) champagne. Cliché? Welnee, women will always love bubbles! Tip: denk tijdens het racen even na over je ‘toast’!

5. Elkaar zoet houden
Ben jij een echte sweetheart? Ga dan voor een van deze zoethoudertjes. Scoor bijvoorbeeld chocolade & aardbei bodypaint, een liefdes snoepboeket,  of ga voor een avondje grote suikerspinnen maken. Hoe leuk?! (meer info klik hier).

Te huren via kikker-kindershows.nl

Wij wensen jou alsvast een heerlijke, liefdevolle Valentijn. En nu hup, aan het regelen!

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOTO’S OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Jenna -

Bij culinair uitje staat in de laatste zin ‘zeker als je het aanstaande dinsdag wilt doen’???? Neem aan dat dat vrijdag moet zijn 🙂

Nina -

Hi Jenna,

Dit is een bericht uit 2012 😉

Groetjes,

Nina

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube