Handig! Deze app maakt uit eten leuker

Dit is vast herkenbaar: je gaat met een groepje vriendinnen uit eten en de helft heeft cash, de andere helft pint, iemand pint voor iemand anders erbij, jij krijgt dan nog een tientje van die ene vriendin, maar zij heeft de andere vriendin al vijf euro gegeven… ehh… STOP! Best onhandig, dat geregel als je met een groep uit eten gaat. Het makkelijkst is dat gewoon één iemand betaalt, zodat de rest dan later hun deel even terugstort.

ABNAmro

Dankzij de nieuwe functionaliteit van Mobiel Bankieren van ABN AMRO geen geldgezeur meer na een etentje. Fijn!

Maar de realiteit is vaak net even anders…I love m’n vriendinnen, maar met een grote groep (mijn Brabantgroep van de middelbare school bestaat uit negen meiden!) komt het er altijd op neer dat je na weken nog aan het bedelen bent bij een paar vriendinnetjes, of dat je vergeet wat je nou nog van wie kreeg. ABN AMRO to the rescue! Deze bank heeft er wat op gevonden: met de functionaliteit Rekening Delen van de Mobiel Bankieren app van ABN AMRO kun je eenvoudig een gezamenlijke rekening voorschieten.


In het betalingsverzoek in de app kun je de emailadressen van je vriendinnen toevoegen en ze een betalingsverzoekje sturen. In de app kun je vervolgens eenvoudig zien wie al wel of nog niet heeft betaald.

Je kunt deze functionaliteit ook gebruiken voor een toekomstige uitgave zoals bijvoorbeeld een gezamenlijk cadeau of een groepsvakantie. Alleen degene die de rekening voorschiet, moet klant zijn van ABN AMRO, andere deelnemers hoeven dit niet te zijn. De functionaliteit Rekening Delen is beschikbaar binnen Mobiel Bankieren van ABN AMRO. En die fijne mobiel bankieren-app vind je in de Google Playstore en de App store (iOs). Handig!

Wij krijgen betaald voor dit artikel, maar remember: wij plaatsen nooit iets waar we niet 100% achter staan!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Grietjefee -

Leuk hoor, maar dit kon al meer dan een jaar bij Rabobank. App met dezelfde naam ‘Re ning delen’ maar dan van Rabobank…

Margot -

Wat handig!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube