Makkelijke vlaai – VIDEO

Gesponsord – Denk jij bij vlaai ook meteen aan zo’n heerlijke koekbodem met een dikke laag room en fruit of chocolade on top? Dat is zó lekker, maar helaas niet heel verantwoord. Is het nu geen Sinner Sunday, maar heb je wel trek in zo’n heerlijk Limburgs gebakje? Daar hebben wij wat op gevonden!

Met de rijstbodem van Lassie kun je namelijk een gezondere variant maken. Normaal zijn we niet zo van de kant-en-klare pakjes, maar hierin zit écht niets anders dan rijst. Het enige wat je nog hoeft te doen is er een ouderwetse rijstpap van te maken en deze vervolgens af te bakken in de oven. Zo easy! We maken de gezondere rijstvlaai af met kokosslagroom en pure chocoladerasp. Wie zei dat vlaai niet verantwoord én lekker tegelijkertijd kon zijn?!

Ben je benieuwd naar het recept? Bekijk de hele video dan nu op ons kanaal. Ga je dit recept ook maken? Laat ons dan in de comments weten wat je ervan vond, dat vinden we altijd leuk om te lezen!

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

3 reacties

Wendy -

Meteen toen ik dit recept zag dacht ik: dit móet ik maken! Laat ik nou net een paar dagen later mijn verjaardag vieren. Wát een groot succes en wat lekker zeg! Super easy te maken en super lekker!

annemargreet -

Hi Wendy. Wat leuk om te horen, geniet ervan! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Vivian -

Wat een leuk recept! Als Limburgse moet ik dit een keer maken :-). Benieuwd of het enigszins in de buurt komt van de echte Limburgse rijstevlaai.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube