Getest: Kwekkeboom ovensnacks

ADVERTORIAL – Zin om op zondag te sinneren met een bittergarnituur maar geen friteuse, zoals wij? Dan kun je nu dankzij Kwekkeboom tóch je bitterbal of kaashapje thuis eten, maar dan uit de oven! Huh? Is dat lekker? Bittergarnituur uit de oven? Wij waren in ieder geval heel benieuwd. Tijd dus voor een test!

kwekkeboomoven25

De nieuwe Kwekkeboom ovensnacks kun je afbakken in de oven en zijn volgens de verpakking nét zo krokant en lekker als de gefrituurde snack! Het Oven assortiment bestaat naast de bitterbal en de kroket uit kaashapjes en verschillende smaken kiphapjes. Wij testen de kroket, bitterbal en kaashapje. Let’s go!

Het leuke nu al aan deze test is dat we deze test samen doen, aangezien Nina geen vlees eet en dus fan is van alles met kaas. Ik ben juist dol op bitterballen, dus samen vormen we het perfecte testpanel. We verwarmen de oven voor op 240 graden, lekker hoog dus. Vervolgens doen we allereerst de kroketten erin, want die zijn het grootst en moeten het langst. Na 4 minuten leggen we de bitterballen erbij en na 2 minuten de kaashapjes. Zo kunnen we tegelijkertijd alles proeven. En omdat het Sinner Sunday is serveren we er mayo en mosterd bij. Én een glas wijn. Want daardoor smaakt bittergarnituur sowieso altijd lekker toch?

Oké, waar het om gaat: wat vinden we ervan? We maken de oven open en de hapjes zien er krokant en mooi goudbruin uit. Ik trap af met de kroket. Hij is écht krokant geworden, wow. Dit had ik niet verwacht. Hij is minder vettig en ik vind de ragout erin iets anders smaken dan een gefrituurde kroket. Bij de bitterbal heb ik dat minder. De smaak is écht goed, dat komt ook doordat ik dol ben op bitterballen met een grove laag paneermeel. En dat hebben deze. Yum! Dan eten we de kaashapjes op. En deze zijn écht goddelijk! Knapperig van buiten en smeltende, zachte kaas van binnen. We zijn verbaasd hoe knapperig deze hapjes zijn die zojuist uit de oven gekomen zijn. Een aanrader. Voorál de kaassnacks!

En? Heb jij deze ovensnacks van Kwekkeboom al geprobeerd en zo ja, ben je het met ons eens? Laat het ons hieronder weten 🙂

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER!

kwekkeboomoven5
kwekkeboomoven13
kwekkeboomoven20
kwekkeboomoven21

kwekkeboomoven1
kwekkeboomoven2
kwekkeboom10

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

5 reacties

Kelvin -

Dit is echt een enorme uitkomst. Mijn vriendin en ik hebben uit principe geen frituur in huis, dus dit is een perfecte oplossing! Ik ga ze binnenkort uitproberen.

Kimziej -

Oeh men, dat klinkt heel goed! We hebben geen frituurpan dus deze komen héél goed uit! 🙂

Eline -

Leuk die fotocollage!

nicole -

Ik heb de kiphapjes geprobeerd en die waren ook super. Lekker malse kipstukjes in een knapperig jasje.

Margot -

Ik ben benieuwd naar die kaashapjes! Ik heb namelijk ook geen frituur.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube