Fotoverslag: Laura’s trip naar Cannes

Vorige week mocht ik 2 dagen op perstrip naar Cannes. Chickslovefood was uitgenodigd door Magnum voor de lancering van de nieuwe Magnum Pink & Black en ik was de lucky basterd die mee mocht. Wat heb ik toch een geweldige job! Benieuwd wat ik deze trip zoal meemaakte? Kijk dan even met me mee.

CANNES MAGNUM

Om 2 uur ’s nachts ging mijn wekker en om 4 uur vertrokken we richting Schiphol. Ik werd voor de deur opgehaald door een Tinker Taxi, wat een luxe!

VILLA MAGNUM CANNES

We sliepen in een prachtige villa en dit was het uitzicht! De oplettende kijker ziet de roze en zwarte badhanddoeken. Alles was helemaal in stijl. 🙂

MACARON

Na een heerlijk Frans ontbijtje in onze villa hadden we tijd om zelf de stad in te gaan. Ik hing wat rond en kocht onderweg deze heerlijke macaron (I like!).

MAGNUM PERSCONFERENTIE CANNES

In de namiddag bezochten we de persconferentie van Magnum met Miranda Kerr. Zij is het gezicht van Magnum Pink & Black. Vooraf hadden we nog even de tijd om ons eigen ijsje te dippen (zie foto bovenaan het artikel). Ziet -ie er niet heerlijk uit?! Je kunt zelf ook zo’n ijsje maken in de Magnum Pleasure Store op de Leidsestraat 79 in Amsterdam en in verschillende vestigingen van de Bijenkorf. Zeker de moeite waard om een keer te doen. 🙂

MAGNUM

Na de persconferentie gingen we terug naar onze villa om ons klaar te maken voor het diner en feest wat daarop volgde. Om de avond goed te beginnen dronken we een heerlijk glas champagne en poseerden we er flink op los, met onderstaande Polaroid foto’s als resultaat.

POLAROIDS CANNES

Na een hapje te hebben gegeten in de Franse bistro La Cave vertrokken we richting de boulevard van Cannes voor het feest. De avond begon met een spectaculaire openingsdans, gevolgd door een woordje van Miranda Kerr. Zij gaf het startsein voor de Magnum Pink & Black stemming. Na de opening was het tijd voor lekkere muziek en gingen onze voetjes van de vloer!

MAGNUM FEEST CANNES

De volgende dag was het alweer tijd om te gaan. Na een wederom heerlijk ontbijt vertrokken we naar het vliegveld. Daar konden we nog even genieten van de laatste zonnestralen (zo fijn!) om vervolgens weer terug te vliegen naar Nederland. Wat was het een heerlijke trip!

MAGNUM PAKKET

Een paar dagen later ontving ik nog een heel leuk pakketje thuis met deze heerlijke ijsjes en de foto’s als aandenken. Wat een verwennerij! Thanks Magnum!

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

6 reacties

Laura - Dagelijkse hap -

Wauw, het ziet er zo leuk uit 😀 Lijkt me geweldig om mee te maken!

janske -

wat heerlijk zeg zo’n tripje…en die ijsjes…hmmmmmm

Margot -

Wat ziet het er allemaal goed uit! Ik hebbtoevallig vandaag de pink versie geprobeerd.

Laura -

Wat ziet het er leuk uit! Zeker leuk dat alles in stijl is en wat zagen jullie er mooi uit

beautifulday4makeup -

Wat zien jullie er allemaal mooi uit in zwart en roze!

Corinne -

Zo te zien heb je het leuk gehad. Wat een leuke foto’s!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube