Elise’s fotodagboek van maart

Een van mijn favo artikelen van de maand, mijn eigen fotodagboek.  Op Nina’s fotodagboek na dan, die is natuurlijk nóg leuker 😉 Het kan je haast niet ontgaan zijn: wij gaan verhuizen. En dus staat mijn leven compleet in het teken van jongleren: ontbijt maken, kids aankleden, langs ons nieuwe huis om de dag te bespreken met mijn vader (mijn verbouwing coördinator) en roze koeken af te geven voor de bouwliederen, door naar kantoor om onder andere een kinderkookboek af te maken, weer naar huis met tussenstop bij het nieuwe huis om te kijken hoe het er na een dag werken weer uitziet, koken, kinderen op bed om vervolgens de dag af te sluiten met nog even een paar uurtjes achter de laptop mailtjes beantwoorden en badkamermeubels te bekijken. Klinkt goed? Kijk mee!

IMG_1696

Maar gelukkig zijn er ook tussendoor werkdingen die even ontspannen. Tja, dit is natuurlijk heel vervelend: high-tea’en voor je werk 🙂 Deze heerlijke zoete versnaperingen at ik in Grandcafé Krasnapolsky. Met een glaasje bubbels uiteraard!

IMG_1862

May I present you: de eerste opzet voor onze nieuwe keuken. Mijn droom is uitgekomen, want mijn aankomende keuken wordt een SieMatic! Oh yeah. In hun prachtige flagshipstore aan het Amsterdamse vondelpark zijn inmiddels de eerste schetsen gemaakt. Benieuwd naar het eindresultaat? Houd dan ons blog in de gaten, want ik ga het hele proces van onze bouwval naar droomkeuken met jullie delen. Ik kan niet wachten!

IMG_1960

Dit plaatje at ik in restaurant Alexander in Den Haag. Als er witte chocolade op de dessertkaart staat, moet dat toetje sowieso besteld worden door mijn vriend. Zo ook dus hier een witte chocolade pannacotta.

IMG_1946

Saturdaymornings <3 !

IMG_1533 2

Sindskort hebben wij een oppas en kunnen we iets vaker doen wat we het allerliefst doen: samen eten 🙂 Hier genoten wij van een heerlijk menu bij restaurant Pearl in het Hilton hotel in Den Haag. Het was een zalige avond!

IMG_1976

En tijdens ons allereerste terrasjesbezoek van dit jaar (met live muziek, I love it) at ik deze lekkere flammkuchen. Een zalige combinatie die ik binnenkort ga gebruiken in de 5 or less rubriek. Inspiratie all over bij de Rootz at the Harbour!

IMG_1975

Dit terrasje dus.

IMG_2024

Een kiekje tijdens mijn mamadag. En ja ik biecht op: ik maak er soms een groot feest van. Poffertjes, poedersuiker en chocomelk. Oh en slagroom, dat ook! I love een poffertjespan-middag en mijn boys geloof ik ook 🙂 #sugarattack #magbestafentoe

FullSizeRender

Ik biecht op: ik ben een musicallover. Ik luister de cd’s thuis, ik playback de songs na. Ja ik ben echt zo’n wannabe. Mijn vriend haat me dan. Haha. Des te happier was ik toen hij met me meeging naar The Lion King. Wat een show, echt geweldig. En ja hoor: meneer vond het, ik citeer: “eigenlijk ook wel tof”.

IMG_2032

I love deze foto. Nina en ik zitten hier op de trap voor de collegezaal van de Erasmus Universiteit. Daar waar ik Nina leerde kennen. En waar we vorige week een gastcollege gaven. Het was zó gek om weer even terug te zijn. It brought back good memories 🙂

**KOOP NÚ ONS DERDE KOOKBOEK: HET MEAL PLANNING-KOOKBOEK **

ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!
ONS EERSTE BOEK: HET 5 OR LESS-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

13 reacties

Richelle -

Leuke foto’s! Zie ik nu zo’n afzuigkap lamp op de schets? Zou graag willen weten of dat nou goed werkt! Ik krijg volgende maand de sleutel van ons nieuwe huis en ik ben ook keuzes aan het maken! X Richelle

VergaderenUtrecht -

Leuke foto’s, heerlijk om te lezen. Succes met verhuizen! Esther

Elise -

Thanks Esther!

Merel -

Super leuk om te zien allemaal!! Vrolijke noot 🙂 Succes met de verhuizing! Liefs, Merel

Carina -

Wat leuk om te zien! En wat een schattige kindjes!! 🙂

Elise -

Eens 😉 Groetjes Elise

Margot -

Ik ben nu al benieuwd hoe je keuken eruit gaat zien!

Elise -

Ik vind het zó spannend joh! Keep you posted, groetjes Elise

Malou | Blonde Blossom -

O die krulletjes van je kindjes, wat ongelofelijk schattig zeg! Heerlijk zo’n poffertjesmiddag. Ik ben ook naar de Lion King geweest en het was zo geweldig! Ik ben erg benieuwd naar hoe je keuken zal worden, hij ziet er zo in elk geval prachtig uit. Malou x

Elise -

Thanks!! En ja echt zo’n geweldige show. Love it!
Groetjes Elise

Daniëlle -

Leuk om je foto’s te zien Elise! Die keuken woedt vast prachtig. Heel veel succes met de verhuizing.

Elise -

Dank je! Groetjes Elise

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube