Elise’s fotodagboek van juni

Vandaag weer een selectie foto’s op een rij van de afgelopen weken uit mijn leven. Wat zijn Nina en ik weer lekker druk met van alles en nog wat. See it for yourself…

IMG_7475

Een presentje van Nina voor ons kantoor. Ja en hier kun je toch alleen maar trots op zijn? Onze wall of fame, haha.

IMG_6172

Deze té leuke verhuiskaart hebben we naar al onze relaties gestuurd. Gaaf is -ie he?

nevenennichtenavond

Een foto waar ik trots op ben. Ja uiteraard mijn salade, maar ik doel natuurlijk op al mijn knappe familieleden. Dit jaar organiseerde mijn zus voor het eerst een neven-en-nichten-avond, waarbij ieder stel een gang kookte. Was zó gezellig! Vind het een aanrader: maak een app aan, prik een datum en DOEN. Dit zijn toch vaak dingen die erbij inzitten. Goed, tot zover mijn preek. Food. Onze gang bestond uit het voorgerecht: een salade met gerookte kip, little gem, spekcrumble en zoute popcorn. Zeg het maar, het recept online: yay or nah?

IMG_6680

Sinner Sunday met home made scones en slagroom. The best. Toch?

IMG_6853

In de aanbiedingsbrochure van dit najaar: ons derde kookboek. Bomvol gezonde 5 or less-recepten die je van tevoren klaar kunt maken. Planning en prepping it is! Van ontbijtjes uit je vriezer tot diners die je ’s avonds alleen nog even in je oven schuift. Geen tijd is nu echt geen excuus meer om niet gezond te eten. Tot zover mijn verkooppraat, haha. I just LOVE our books!

IMG_6546

This is how I prep…

IMG_6866

Nee, dit is geen foto van een schrans-moment waarbij ik nét 3/4 zak groentechips heb weggewerkt. Nee, dit is een foto van een zak groentechips die ik nét open had gemaakt. Zónder een chipje te eten. Even serieus, dit is toch bi-zar? Hoe weinig zit er in die zak? Vind het een beetje schandalig…

IMG_7018

Zo ziet een zaterdagavond zonder man er bij mij uit!

IMG_7136

Nina en Elise, ook als presentatieduo in te huren, haha. Afgelopen maand presenteerden wij samen een kookevent. Wat was dit leuk! En wat waren we weer lekker gematcht qua outfit, I like.

IMG_6974

Laptop vergeten op werk, dus ’s avonds nog even op en neer. “Mama ik ook mee mama werk”. Uh ok, is lang in de auto hoor Sam. Eenmaal aangekomen begreep ik waarom… #snoeppot #goedgeheugen

loveforlife

En ja, we doen óók kookdemonstraties. Te leuk, microfoon op en gaan. Dit was mijn eerste keer en ik vond het ontzettend spannend. Maar het is zo leuk om jullie volgers in real life te ontmoeten. Geeft mij zoveel energie!

IMG_5678

En tot slot: dé tip van de maand. Want volgens Marcel is dit echt de ideaalste manier om je asperges te grillen. Satéprikker er doorheen en gaan!

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER! ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE TIENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

5 reacties

Laura -

Ooh de foto met rijst/wortel/sojaboontjes/cashew… Die ziet er zo lekker uit! Staat daar ’t recept van online? 🙂

Suzan -

Yeahhhh ben benieuwd naar het kookboek. Ik ga hem zeker weten aanschaffen! En dat recept met popcorn…. Kom maar doorrrrr?

Kleine Prinses -

een voor een leuke foto’s!

Kate -

Een salade met gerookte kip, little gem, spekcrumble en zoute popcorn. Klinkt super! Recept online? Dikke vette Yay!

Marijke -

Leuk om te zien. Ben heeeeeel benieuwd naar jullie nieuwe boek. Kan alleen maar fantastisch zijn!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube