Elise’s fotodagboek van februari

Yes, voor de opzetters onder ons: we hebben de titel veranderd van onze ‘eet’dagboeken. Op veler verzoek van jullie vooral. Bij eetdagboeken denkt men toch snel aan: ‘ochtend: 2 boterhammen met pindakaas, tussendoor: 1 appel’. En aangezien wij dat niet vaak doen en wel gewoon schandalig veel foto’s met eten maar stiekem ook zonder eten op ons blog willen delen, ziet u hier: mijn fotodagboek šŸ™‚ Hier komen mijn leukste kiekjes van afgelopen maand…

fotodagboek4

Het kan je toch niet ontgaan zijn (aangezien er zo’n 5 miljoen -wow- Allerhandes worden gedrukt) dat wij deze maand met maar liefst 6 pagina’s in de Allerhande staan? Hier zijn Nina en ik zo trots op. Wat een prachtige productie!

fotodagboek1

Zie hier mijn allernieuwste keukenaanwinst. Stond al hĆ©Ć©l lang op mijn (en ook op die van Nina) wishlist! Het kan je niet ontgaan zijn dat mijn keuken rood is, zie foto van ons Skinny six-boekcover šŸ™‚ En inmiddels ben ik dus eigenaresse van deze prachtige, matchende KitchenAid waterkoker.Ā Zoo blij!! Hij is prijzig, maar man oh man wat een fijn ding.

fotodagboek3

Mijn favo mok van dit moment. Love it! Met jawel mijn ‘favo’ theetje. Qua smaak kan het beter, maar ik drink de hele dag door borstvoedingsthee. Alles voor m’n kleine mannetjes šŸ™‚

fotodagboek6

Meegekregen dat ons eerste boek ‘Chickslovefood: het 5 or less-kookboek’ afgelopen maand zijn negende druk heeft gekregen?Ā Vind ik echt bi-zar! Geweldig!

fotodagboek20

Meet me and my days at the office šŸ™‚ Vier kiekjes van mijn werkdagen. En ja die zijn nogal divers! De ene dag hang ik op de bank met een huilbaby bij ons mediabureau Adfactor, de andere dag werk ik thuis met stagiaire Femke of in een strandtent met onze nieuwe stagiaire Jennifer, om vervolgens mijn werkweek af te sluiten met een dagje thuis werken aan met eettafel met babyĀ Christophe naast me.

fotodagboek5

Mijn favo sinner op dit moment: noten en rozijnenĀ omhult met verschillende kleuren chocolade. De afgelopen maand haal ik ze elke zondag. Haha. Lang leve Sinner Sunday!

fotodagboek7

Foodpost van Danny: zijn nieuwe boek ‘zoals alleen oma dat kan’. Een van de recepten uit het boek staat op de planning voor komende maand. To be continued. Ps. Nina en ik zijn stiekem fan van Danny…

fotodagboek8

Ja ja, goede voornemens zijn er om vol te houden toch? Nog steeds vul ik trouw elke zondag de mealprepper in en haalt mijn vriend met de boodschappenlijst de boodschappen in huis. Echt i-de-aal, we hebben al weken niet meer ‘wat moeten we nou weer eens eten’ en nog beter: ik gooi echt nul komma nul aan eten meer weg. En daarvoor hallelujah! Gebruik jij hem al? Je kunt ze hier downloaden. En nog een tip: bewaar ze. Ik heb ze in een mapje, zo kan ik nu inmiddels terugbladeren en wat inspiratie opdoen van 6 weken geleden.

fotodagboek10

Wat ontbijten jullie in het weekend? Ik maak elk weekend een healthy zoet baksel. En zo niet, dan haal ik een healthy baksel uit de vriezer. Zo heb ik bijvoorbeeld nog 6 van deze scones op voorraad. Zo lekker! Het recept vind je hier.

fotodagboek9

Deze maand ging ik een middagje zonder kids op pad met mijn moeder. Ik verraste haar met een manicure en pedicure en aansluitend sushi. Echt eenĀ ultieme middag! Note to self: plan verwentijd voor jezelf in.

fotodagboek21

Dacht je dat jullie af waren van onze little ones kiekjes nu met ons Instagramaccount @chickslovelittleones? Nope. Ik heb besloten dat ik mijn favo kiekje van mijn zoons van de afgelopen maand mag delen hier. VoilĆ !

JE KUNT Nƚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIKĀ HIER!

ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE NEGENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ā€˜M SNEL, KLIKĀ HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OPĀ INSTAGRAM,Ā FACEBOOK,Ā TWITTERĀ ENĀ YOUTUBE!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

10 reacties

Theresa -

Wat een mooie waterkoker. Vraagje: is de binnenkant ook van rvs?

Femke -

Hi Theresa! De binnenkant is van kunststof en de bodem van rvs šŸ™‚
Groetjes, Femke – chickslovefood.com

Daniƫlle -

Oeh die kitchenaid waterkoker staat ook heel hoog op mijn verlanglijstje!
Prachtige foto’s van jouw little one’s!

Martine -

Wat een leuke foto’s! Ik heb de allerhande ook gehaald, heel erg gaaf dat jullie daar in staan.

Eva -

Ah wat heerlijk zo’n verwendag voor jezelf. Heerlijk! Leuk fotodagboek trouwens šŸ™‚

Nora -

Heerlijk om te lezen! Weinig resto-time! Behalve de sushi dan? Leuk deze foto- boeken!!

Nikki -

Heel leuk om al die foto’s te mogen zien!

Cheese and Chinese -

Wat slim dat je die scones invriest! Super lekker als ontbijtje in het weekend.

Margot -

Wat leuk dat jullie zo in de Allerhande staan!

Nicole -

Leuk dagboek! En natuurlijk gefeliciteerd met de negende druk van jullie boek. ?

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube