Elise’s fotodagboek van augustus

Zo. Daar ben ik weer. Ik had even een paar weken vakantie, maar inmiddels ben ik weer back in business. En hoewel ik het heerlijk vind om te werken, zit ik al kwijlend dit fotodagboek te maken. Want wat een gigantische lading foto’s heb ik de afgelopen weken gemaakt. We hebben namelijk vakantie in eigen land gevierd waarbij we daadwerkelijk nul keer hebben gekookt en alleen maar eten hebben afgehaald of laten bezorgen. Zalig, haha! Daarnaast had ik een lading qualitytime met de kids (the best) én is mijn vriend zijn eigen onderneming begonnen. Genoeg plaatjes dus, kijk mee!

IMG_8974

Op Chickslovelittleones beschreef ik voor mijn vakantie al onze staycation plannen. Een daarvan was een nachtje Rotterdam met vriendlief. We sliepen in hotel Stroom en aten de volgende dag bij het nieuwe FG restaurant in de hofboogjes. Zie hier hóé happy ik daar was!!

IMG_8942

Zo mocht ik onder andere bij FG mijn eigen mes uitzoeken uit deze bizarre collectie. Te leuk! 

IMG_8987

En verder, tja bovenstaande collectie spreekt voor zich toch? Je snapt mijn smile… Grandioos eten!!

IMG_8988

Een impressie van onze overnachting in hotel Stroom, waar we sliepen in een kamer met 2 levels. Zo grappig!

IMG_8750

En verder deden we veel leuke dingen met het gezin, zoals een oldschool dagje Efteling…

IMG_8341

Of lekker koffie drinken bij de Italiaan.

IMG_8340

Sammie is gék op eten van de Italiaanse traiteur. Net als z’n moeder 🙂

food buitenshuis

Een verzameling van mijn eten buiten de deur. YUM.

IMG_8994

Een zeldzaam moment in mijn vakantie: een ochtend waarop het niet regende. Ik trof net 2 weken shitweer, want sindsdien ik weer werk schijnt de zon alleen maar. Maar gelukkig hebben toch 1 keer op het strand kunnen ontbijten, yes!

food thuis

Deze foodkiekjes van thuis zijn van voor mijn vakantie. Nee, we hebben ECHT niet gekookt 2,5 week!

IMG_9035

Jawel jawel, mijn liefje, mijn trots. In de vakantie is mijn vriend gestart met zijn eigen onderneming: Meneer Kettlebell. Hij geeft sportles op het strand van Den Haag. En dat doet -ie zó goed. Ik ben zó niet objectief maar zó fan. Got, wat is -ie leuk haha. En oh, ik maak van alle workout dé foto’s (óók als het héél hard regent!), dus als je benieuwd bent moet je echt even zijn Instagram checken (meneerkettlebell). Tot zover mijn opschepperij!

**RESERVEER NÚ ONS DERDE KOOKBOEK: HET MEAL PLANNING KOOKBOEK **

ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK, KOOP JE HIER!
ONS EERSTE BOEK: HET 5 OR LESS KOOKBOEK, KOOP JE HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

4 reacties

Sanne -

Wat leuk! En zou je kunnen laten weten welke strandtent dat is? Wil daar morgenochtend heeeeel graag een bezoekje plannen voor dat ontbijt, hahaha!

yanthe -

Hoi Sanne,
het was strandtent de Staat in Scheveningen!
Groetjes Yanthe Chickslovefood

karlien -

Ontbijten op het strand is het beste!! Wat goed dat hij voor zichzelf is begonnen, veel succes aan hem 🙂

Demi | DE KOOKFABRIEK -

Ziet eruit als een geslaagde vakantie! En wat een heerlijke foto’s!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube