Elise’s eetdagboek van juli

Ietsiepietsie later dan normaal, maar hierbij weer mijn foodkiekjes van de afgelopen maand. En het was me een maandje wel zeg. Allereerst zijn we natuurlijk druk met de verbouwing van ons nieuwe huis. We moesten afgelopen maand ons oude huis al uit, dus zijn we tijdelijk bij mijn ouders ingetrokken. Daarnaast heb ik afscheid genomen van mijn werk als VMBO-docente. Mijn contract liep af en dus was het bye bye kids en collega’s. Per 1 september zou ik met een compleet nieuwe baan beginnen, maar de afgelopen weken heb ik samen met mijn vriend besloten om dat voorlopig niet te doen. Ik heb heel wat bordjes hoog gehouden de afgelopen maanden: bewerkelijke baby, baan, boek, blog, al die b’s samen waren iets too much šŸ™‚ Dus voorlopig houd ik het even bij mijn huis, mijn lieve jongetje en CLF.

eetdagboek-boodschappenkarretje

Samen op de fiets naar de supermarkt met Samuel. Ik was een muntje vergeten voor een grote kar, dus dan maar zo. Haha, wat een bekijks had hij.

En da’s fijn. Nina en ik werken inmiddels vaste dagen samen wat je kunt volgen in onze vlogs. We zijn druk met van alles en nog wat, voornamelijkĀ het verschijnen van ons boek. Goed, genoeg gepraat. Kijk lekker mee naar de foto’s.

eetdagboek-flair

Nina & Elise in de Flair, hoe leuk! Enne, waar word jij blij van?

eetdagboek-hamburger

Na een lange dag klussen aten we deze massiveĀ biologische burger bij strandtent La Cantina in Scheveningen. Te lekker voor woorden, al is het zo’n enorme hap dat ik hem niet op kreeg. Al kwam ik een heel eind hoor! Deze tent zit bij ons om de hoek, dus ik weet nu al dat we deze vaker gaan bestellen op een sinnerige avond.

eetdagboek-foodmand

Het was als een filmscĆØne: Ik liep mijn straat in na een wandeling en opeens kwam daar een knappe jongeman de straat inlopen met een prachtige mand vol romantische ingrediĆ«nten voor een diner voor twee. Mensen keken vol verwachting naar waar deze jongeman ging aanbellen. Wie oh wie is er zo’n lucky basterd met zo’n vriend? Hij stopte bij mijn deur en zei ‘hier moet ik zijn’. ‘Ow, uh bedankt’ zei ik blozend. En dat het eigenlijk gewoon de Bertolli-courier was, hoeft niemand te weten šŸ™‚

eetdagboek-3foodlovertjes

3 kleine foodlovers on a row. Mijn zus kwam een paar dagen logeren met haar kids. Wat was het genieten!

eetdagboek-champagne

Het logeren bij mijn ouders heeft zo zijn voordeel: elke avond oppas. Zo konden mijn vriend en ik eindelijk weer een keer samen uit eten. We aten samen in de keuken van Floris en het was een heerlijke avond. Bekijk hier de restovlog.

eetdagboek-quinoa

I love quinoa, maare mijn zoon niet zo. Hij at de zoete aardappel ertussen uit en vond het superfoodje vervolgens heel leuk speelgoed.

eetdagboek-thee

Just an ordinary day at the office….Ā 

eetdagboek-keuken5

Daar is -ie dan: mijn nieuwe territorium. Still under construction, maar het wordt zoo mooi! Vier gaspitten met daarnaast een aparte wokbrander, een huge keukenkast waar al mijn servies in uitgestald kan worden en een heerlijk spoel-eiland. Ā Gemaakt door mijn vader, tof hĆØ?

eetdagboek-nabrochure

Van links naar rechts: Nina, Elise, Arjen… Haha. We stonden wederom in de aanbiedingsbrochure van onze uitgeverij Nieuw Amsterdam, dit keer met onze champiefoto waar we net ons boekcontract hadden getekend.

Zo, dat was hem weer. Tot volgende maand!

LIKE JE ONS? KLIKĀ HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OPĀ INSTAGRAMĀ ENĀ Ā TWITTER!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

9 reacties

Joyce -

Hi Nina en Elise
Ik volg jullie nu bijna een jaar en ik ben enorm fan! Keep up the good work.
Ene als het kookboek verschijnt ga ik deze absoluut kopen

Elise -

Thanks voor de leuke reactie Joyce, goed om te horen!

M -

Ah Samuel heef echt zo’n triomfantelijk hoofdje bij die quinoa foto haha. Verder leuke foto’s weer!

Luc Kuijpers -

Schuifdeuren voor de keukenkast… Wat een goed idee!
Dat zie je niet vaak. Heb je niet dat niemand zich meer bewegen kan, als een deur open staat.
Boffen, zo’n vader!

Nicole -

Samuel in zijn winkelwagentje, super leuk!

Margot -

Wat is die foto met dat winkelwagentje leuk!

Joyce -

Hahaha die champie foto! En ik blijf genieten van Sam, wat een mooi kind is dat! Blijf er lekker van genieten straks!

Angela -

Wat fijn dat jullie tijdelijk bij je ouders kunnen verblijven. En goed dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Lekker genieten van je gezin blog en boek!

Kelly caresse -

Wat een leuke Food diary! Samuel is echt zo schattig, dat mini boodschappenkarretje is cute

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube