Elise’s eetdagboek van februari

Poeh hee, dat was me weer een maandje! Mijn eetdagboek gaat altijd van de ene helft naar de andere helft van de maand. Dus dit keer een deeltje januari en half februari in pictures. Nou dat voelt altijd als twee maanden! Zo zaten deze afgelopen weken allereerst bomvol fantastische food-post. En daarnaast bomvol hilarische fotoshoots en last but not least: ik ben een weekend in Brugge én in Valencia geweest. Kijk mee!

eetdagboek-EenN

Voor ons YouTube-kanaal hadden Nina en ik een fotoshoot. En dat is altijd hilarisch. De eerste twee foto’s gaan altijd nog wel serieus, maar daarna wordt het feest en krijg ik een extreme drang om Nina aan te vallen met mijn stamper, in haar tieten te knijpen, afijn ik zal de rest besparen maar je snapt dat het altijd lastig is om geschikt fotomateriaal te kiezen. Hierbij dan in ieder geval nog wat materiaal  dat het niet geworden is. En nee, níet de tiet-foto 🙂

Untitled

Dit dus.

IMG_4164

Heel erg leuke foodpost no. 1: een heel arsenaal aan servies van Tokyo Design Studio. Ow boy, wat zijn we fan van dit merk. En jullie ook merkten we met de winactie!

eetdagboek-mona

Het was de maand van de niet-serieuze-foto’s. Dit was een foto van de fotoshoot voor de LINDA-Foundation.  Oma’s breien voor het goede doel. De oma van deze #uglysweater had volgens mij het patroon van een naveltrui, maar ach voor het goede doel doe je bijna alles, toch?

eetdagboek-pannen

Geweldige foodpost no. 2: meet my nieuwe Ballarini koekenpannen. Deze toppers waren écht heel hard nodig in mijn keukenkasten. Want ik had me toch schandalig, armoedige koekenpannen. Gelukkig is die tijd voorbij en bak ik heel profi in deze prachtige pannen. Echt een aanrader en must have voor iedere écht foodlover!

eetdagboek-frankycherry

En daar is prachtige foodpost no. 3: een bomvol Malle W. Trousseau foodpakket met afgeleverd namens Franky Cherry. Dit is echt heaven voor foodies: extreem classy keuken-artikelen waar mijn hart heel snel van gaat kloppen. Zo ook van dit leren rode kookschort…

schort

Matchy matchy met mijn keuken!

CosmopolitanEliseNinaChickslovefood2

Nou vooruit, ik zal toch een tiet-foto met jullie delen 🙂 Deze shoot maakten wij voor Cosmopolitan, voor het statement: wie je ook bent, wat je ook doet, jij bent DE BOM!

eetdagboek-lapjes

‘Meet je nieuwe ondergrondjes’ appte ik bij deze foto naar Nina. Ik ben namelijk chef-fotoondergrondjes. Da’s nog eens een titel hè? Haha.

eetdagboek-sinnersunday

Op zondag zie ik vaak op Instagram de meest prachtige foto’s voorbij komen. Zogenaamd een nonchalant iemand onder de mooiste plaids met super schattige, grijze wollen sokken. Ik wil dat ook. De realiteit bij mij is helaas anders. This is me op een lazy sunday! M’n vriend op pad met kind en ik op de bank onder een te fout plaid, sokken + sloffen aan van mijn vriend en deze zak tot en met het laatste chippie soldaat aan het maken. #lazyiséchtlazy #sinnersundayoptimaal.

eetdagboek-hmhome

Foodpost no. 4: Een pakketje van H&M Home. Ik wist helemaal niet dat ze een Home-lijn hadden, erg hè? Nu wel en ik vind het de bomb!

eetdagboek-webshop

Op de dagen dat ik Samuel heb probeer ik altijd heel hard niet te werken. Ik faal nogal eens. Het is lastig als je een bedrijf in je laptop hebt om daar grenzen aan te stellen. Soms moeten er gewoon dingen gebeuren. Ik probeer op deze momenten Samuel er dan heel serieus in te betrekken. Zo was hij hier chef webshop en mocht hij helpen met de webshop-bestellingen. Een jongetje van 15 maanden en een marker is echter heeel gevaarlijk, zo hadden de bestellingen bijna een gesigneerd exemplaar door Samuel 🙂

eetdagboek-brugge1

On our way to Bruges! Allebei op onze eigen manier: ik doe nog even mijn make-up terwijl mijn vriend achter me, die selfies haaaat, nog even rek en strek oefeningen doet. Ieder zo z’n ding, toch?

eetdagboek-brugge2

Voor het eerst een nachtje weg zonder Samuel. En dat was heerlijk! We hebben in Brugge lekker gewandeld en ‘s avonds voornamelijk lekker lang in kroegjes gehangen!

eetdagboek-niven

Onze nieuwe stagiaire Amy (sooon haar eerste posting!) maakte deze heerlijke foto’s tijdens een kookworkshop met niemand minder dan Niven. En ik zat ziek op de bank. Zucht…

eetdagboek-amayzine

Leuheuk, Jet noemde ons als een van haar 5 coole foodblogs op Amayzine.com. Thanks Jet!

eetdagboek-valencia3
eetdagboek-valencia2
eetdagboekvalencia1

En tot slot wat kiekjes uit het vooral zonnige Valencia! Wat was dat heerlijk zeg, even BAM in de 22 graden. We gingen voor het eerst vliegen met Samuel, wat ik super spannend vond. Hij zelf echter niet, heeft het hele vliegtuig geëntertaind met z’n gekkigheid. We sliepen in hotel Dimar, wat echt super was. Ontbijten of lunchen moet je écht doen bij La Petite Brioche en een absolute must: fietsen huren!! Meer Valencia-tips vind je hier.

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER

 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

9 reacties

Els -

Wat weer een leuke uitstapjes ik moet nodig weer een nachtje weg boeken

beautifulday4makeup -

Die foto’s van de kookworkshop zien er uit om je vingers bij af te likken.

Janna -

Hee Elise!

Wat een super leuke foto’s weer! Ik word echt blij van al jullie lekkere healty recepten en ook de eetdagboeken vind ik super! Ik heb een vraag over de super toffe shirtjes die je aan hebt op jullie fotoshoot..
Heb je die ergens besteld of gekocht? En zo ja, waar? 🙂
Ik heb binnenkort een fotoshoot met een vriendin voor haar verjaardag en ik vind dit heel erg leuk en toepasselijk omdat we allebei een wisselend jaar hebben gehad het afgelopen jaar. Ik hoor het graag.

Liefs, Janna

Eva -

Heerlijk zo gek als een deur! En lol hebben. Heel leuk om deze plof te lezen. Zit echt de hele tijd te grinniken hier. Vooral die chipszak en foute sokken. You made my day!

Liefs,

Eva

Marloes -

Die Belgische wafel ziet er zo, zo, zo heerlijk uit!!

Madeline | My Fitter Life -

Wat een leuke foto’s, en wat een mooie kommetjes van H&M home!!

Margot -

Wat een heerlijke en grappige foto’s! En wat een verwennerij al die food-post!

Ellen -

Wauw, die H&M Home collectie is écht suuuper mooi!

Luc Kuijpers -

OMG. Heeft je zoontje een ROZE fietshelm op?

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube