Elise’s eetdagboek van april

Ja we denderen gewoon door, want kon je vorige week Nina’s eetdagboek lezen, vandaag is het alweer mijn beurt! Een kijkje in mijn dagboek van de afgelopen maand in foto’s. Here we go!

1eetdagboek-koekjes

Hoe cute zijn deze schattige koekjes? Ik bestelde ze bij Maison Du Biscuit.  Toch te mooi om op te eten? Je kan zelf je tekst en je kleuren aangeven, of gewoon hen het ontwerp laten maken. Ik kreeg ze per stuk verpakt. Super leuk dus als je bijvoorbeeld gaat trouwen of een kraamfeest geeft!

1eetdagboek-life4you

Backstage bij Life4You. Hallo Carlo 🙂 Ook in het ‘echt’ is -ie leuk!! Wat was dit tv-avontuur weer een bijzondere ervaring en wat was het gezellig onderling met de andere bloggers. Item gemist? Hier kun je onze tv-optredens terugkijken.

1eetdagboek-loempiataart

Het bakken voor boek 2 is begonnen! En hierbij alvast een sneek peak! Wat het is zeg ik nog lekker niet…

1eetdagboek-pasen

Paasbrunch met de schoonfamilie! De kids kregen knakworsten, ik maakte voor de volwassenen mijn ei-sushi’s. Zo lekker!

1eetdagboek-rara

Ra ra wat zijn dit? (Antwoord onderaan mijn posting)…

1eetdagboek-sammie

Afgelopen maand kwam mijn vriendinnetje Lisette bij mij tosti’s maken voor haar aankomende foodtruck. Een daarvan is met paprika en chorizo. En toen ze weg was, trof ik opeens dit mormeltje aan…

1eetdagboek-stach

Welkom op de wereld Elise. Dank! Ja want ik heb waarschijnlijk onder een steen gelegen aangezien Marcel en ik afgelopen maand pas STACH ontdekt hebben. Haha! Ik at het broodje van de week: aubergine-salade met gegrilde groenten. Mars had het broodje bal. Allebei erg lekker. En ik dronk een biologisch frambozen frisdrankje, ook heel lekker!

2eetdagboek-insta

We love getagd worden! Echt dank daarvoor. Want zo zien wij ook júllie baksels in plaats van alleen maar andersom. Stuk voor stuk plaatjes toch?

3eetdagboek-lamsrack

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet van lamsvlees houd, maar dit ziet er wel heel mooi uit! Deze lamsrack van Taste of the World is made by mijn schoonzus. Ze heeft het een nacht in een marinade van munt, citroen en knoflook laten weken. Wow!

2eetdagboek-sugo

Rotterdamse hotspot tip: SUGO! Hier eet je pizza’s per stuk. En die zijn me toch lekker, potverdorie.

11026049_792882930788608_3681274809174632442_n

Ik ben heel erg trots op deze foto. Afgelopen maand zat ik te zappen en toen zag ik een beautyblogster Serena voorbij komen in RTL Boulevard. Op dat moment dacht ik: “wow, dat is wel heel vet als je als ‘expert’ in een item van Boulevard zit”. Nog geen 4! dagen later ontvingen we een mailtje met de vraag of we iets wilde zeggen over wat wij vinden van superfoods. Dat is toch bizar? Enne hier kun je het item terugkijken.

1eetdagboek-blogborrel

Vorige week hadden we de jaarlijkse bloggers-borrel van ons mediabureau Adfactor. En dat was me toch gezellig! We zijn dan misschien wel elkaars concurrenten, eigenlijk voelt het als collega’s. Allereerst is Pauline van uitpaulineskeuken.nl echt een heel oprecht lief en ambitieus mens. Daarnaast ben ik dol op de meisjes van LiveLifeGorgeous / 2WMN, groot fan van De Groene Meisjes en ontmoette ik Laura van Laura’s Bakery wat ook echt een lieverd is. Topavond dus!

Antwoord: Het zijn verse goiji-bessen van Inukshuksworld. Ze zien er vers een stuk beter uit, vind je niet?

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

7 reacties

Willemijn -

Wij zijn al net zo dol op jullie chicks! En dat koppie van Samuel, zo lief!

Elise -

Yesss!! Snel een date in Groningen 🙂

Samantha - Daily Pleasures -

Ohhh die pizzastukken zien er goed uit zeg. Kwijl!

beautifulday4makeup -

Ik vind medebloggers niet echt concurrenten toch? Je hebt allemaal iets nieuws om op de tafel te brengen?

Daniëlle -

haha, wat een heerlijke foto van Samuel met de worst!

D.Pijler -

Leuk tip van die schattige koekjes.
Zal ik onthouden…

Margot -

Wat zijn die koekjes mooi inderdaad!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube