Elise & Nina’s wintersport fotodagboek

Gesponsord – Het kán je niet ontgaan zijn, zoveel leuke foto’s en filmpjes hebben we al op social media gedeeld tijdens onze wintersport in Valloire . En ja ‘onze’, want Nina en ik zijn met onze gezinnen samen begin januari gaan skiën. En dat was me toch gezellig! Kinderen bij elkaar, mannen samen op snowboardles en Nina en ik samen skiën, kokkerellen en gemasseerd worden. Er komen nog een paar hele mooie video’s aan, maar vandaag alvast wat kiekjes van deze zalige week. Komen ze!

IMG_0834

Zie hier de allereerste foto van ons in de lift naar de top van de berg. Nina en ik begonnen in de ochtend samen met onze Ecole du Ski Français privé skiles. Dat was me toch leuk! Ik heb iets meer ski-ervaring dan Nina, dus ik kon heel veel filmen. Dit kun je zeer binnenkort zien in onze vlogs!

IMG_0992

Zie hier ons transport vanaf het vliegveld van Chambéry naar ons appartement. “Wie rijden er nog meer mee?” vroeg Nina aan de chauffeur van transport Berthelet toen we deze enorme bus met keuken (!), biertap (!) en champagne (!!) betraden. “No one, just you”. Okeee, privé busje XL dus. Wát zalig. Ook hier meer van in onze vlogs! Maar dit raam-kiekje kon ik jullie niet onthouden -hashtag trots-.

IMG_9907

Aan het einde van de dag, moe van de sneeuwactiviteiten, kids in bed, begon onze avond. We aten elke avond met z’n viertjes in ons appartement. En ja, dat begon natuurlijk met een ‘apero’, oftewel een glaasje wijn, kaasjes, worstjes en toastjes. Dit is vakantie!

IMG_0798

Onze heel kleine little ones waren ook mee. BFF’s for ever, dat snap je. In skipakjes maat 86 (té cute) vertoefden deze boys de hele week in de sneeuw. Schattig hè?!

IMG_0969

Met twee gezinnen op vakantie betekent: een middagje zonder kids de piste op. Ik had nog nooit met Marcel gewintersport dus was heel benieuwd naar zijn niveau. Des te heerlijker was het om erachter te komen dat we echt op dezelfde snelheid zitten. Dus deze middag was genieten ten top.

IMG_9775

En uiteraard nog meer food. Nina lunchte op de piste bij een best wel heel goed restaurant genaamd L’Alp de Zélie. Zie hier de lokale specialiteit, de aardappelgratin met een bucheron (lokale kaassoort).

IMG_9854

Even serieus: dit soort prachtige desserts verwacht je toch niet óp de piste?

FullSizeRender 2

Familytime!

IMG_9734

Een middagje samen met Nina en de kids sleeën. Daar gingen ze hoor, met z’n drietjes de berg af. Hoe ze het écht vonden, dat gaan we je nog laten zien 🙂

FullSizeRender

Zon & sneeuw levert prachtige views. En dit vader-zoon kiekje is natuurlijk nóg mooier.

IMG_0874

Family time #2. Standaard ontbijten met croissants en pain du chocolat, ja ook dat doen wij op vakantie in Frankrijk. Me like.

IMG_0809

Voordat de kids gingen slapen, hadden we nog een uurtje met z’n allen in ons knusse Sunweb appartement.  Ik heb zo genoten om Nina en Bart te zien als ouders. En die mannetjes vonden het ook geweldig met elkaar. Over the perfect match gesproken -hashtag wist ik al-.

IMG_0843

Yeah, that’s my boy! Samuel, 3 jaar, in een ski-klasje. Wat waren wij trots. Echt, ik vond het zó leuk. Meer hierover soon op Chickslovelittleones!

Wil je ook wintersporten in Frankrijk? Hier en hier vind je meer informatie. Op zoek naar tips voor wintersporten met kinderen?Lees dan het Chickslovelittleones artikel van Nina morgen, waarin zij al onze tips deelt!

**KOOP NÚ ONS DERDE KOOKBOEK: HET MEAL PLANNING-KOOKBOEK **

ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!
ONS EERSTE BOEK: HET 5 OR LESS-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer. 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Daniëlle -

Wat een leuke foto’s! Ziet eruit als een hele gezellige tijd samen!

Nikki -

Erg leuk dit fotodagboek!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube