DIY: (keuken)textiel bestempelen met citroenen

Stempelen met citroenen, hoe leuk is dat?! Het ziet er super vrolijk en vooral zomers uit en is heel erg simpel om te doen. Een heerlijke bezigheid voor in je vrije tijd. šŸ™‚ Ik maakte deze DIY servetten met citroenprint. Maar het is bijvoorbeeld ook leuk om een tafelkleed te bestempelen of wat dacht je van kussenhoezen?

DIY-TEXTIEL-BESTEMPELEN-CITROEN

De textielverf die ik heb gebruikt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je o.a. kopen bij Pipoos. Handig om te weten; doordat de verf wordt gefixeerd kun je het textiel gewoon wassen op 40 graden.

Men neme:
… Dat lees je op het zusje van Chickslovefood.com, CHICKSLOVEHAPPINESS.COM! Klik HIER!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Emma -

Wat een ontzettend leuk en origineel idee!! Ik heb trouwens de Milka repen gewonnen, kreeg ik over de mail te horen, super leuk, ehm lekker, !!! Ik kan niet wachten tot ze op de deurmat ploffen!!

Margot -

Leuk gedaan! En handige link, ik was al op zoek naar textielverf.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube