Dining with the stars!

Als echte foodlover moet je jezelf soms trakteren met een avond uit eten in een heel mooi resto. Als je echt iets te vieren hebt, zijn restaurants met een of meerdere Michelin-sterren natuurlijk een geweldige traktatie! Alleen eerlijk is eerlijk, we hebben geen euro-plantje in onze kruidentuin!de themaweek Dining with the Stars biedt DE uitkomst: een week lang genieten bij de allerbeste sterrenrestaurants van Nederland, voor een prikkie!

Nina bij restaurant Fred

Van 28 november tot en met 4 december kun je bij verschillende ster-resto’s in Nederland een gastronomisch 5-gangen diner voor maar € 55 nuttigen (prijs geldt voor resto’s met 1 ster). Een gastronomische 4-gangen lunch (ook een fantastische optie) is die week bij een resto met 1 ster € 40. Een geweldige kans dus om een keer te ervaren hoe het is om in een sterren-restaurant te eten! Reserveren voor een van de 70 deelnemende restaurants kan vanaf 2 november vanaf 10.00 uur op de website www.diningwiththestars.nl. Zo kun je bijvoorbeeld reserveren bij restaurant Fred in Rotterdam, daar waar Nina en ik een heerlijke avond hebben beleefd. Zie hieronder de foto’s.

 

Zo ziet een knabbeltje vooraf eruit bij ster-restaurant Fred 🙂

Een amuse in een glaasje, ziet er ook niet heel verkeerd uit toch?

Het voorgerecht: tonijn en citroenijs! Heel bijzonder, heel lekker!

En bij de koffie mochten we zoveel bonbons kiezen als we wilden uit DE bonbon-kar! Hemels 🙂

Ja! Ster-resto’s zijn dus echt hemels. Grijp deze kans en ga eten bij een ster-restaurant in Nederland! Wij horen graag jullie ervaringen, deel ze HIER!


VOLG ONS OP TWITTER! @chickslovefood

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube