De week van… Nina

Gesponsord – Ik had vorige week het leukste weekend sinds tijden! Nadat ik ziek was gingen we een weekendje weg met Elise en haar gezin, naar Center Parcs De Kempervennen. Zálig! Ik vind quality time met mijn man en kids zo belangrijk, en als we dan zo’n weekend hebben, besef ik dat we dat eigenlijk te weinig doen. Ik moet eigenlijk vaker ‘JA’ zeggen tegen dingen die echt belangrijk zijn voor me, en daar tegenover staat dan dus ook vaker ‘NEE’ tegen zaken die minder belangrijk zijn.

Helaas bleek ik nog  niet helemaal beter,  protesteerde m’n lijf en belandde ik na dit weekend weer in bed. Ik ga je niet vermoeien met uitziek-foto’s, dus houd dit dagboekje heerlijk in het teken van enkel vorig weekend: quality time met onze beide families!

Mijn dagboek bekijken? KLIK HIER! Dan kom je op onze andere site Dechicks.com, daar vertellen we je over vanalles. Van Privé- én businesstalk, van het moeder- tot ondernemerschap.

  Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube