De week van… Nina

De week voor Pasen was voor mij echt een leuke, ik had veel gezellige sociale dingen op het programma staan en m’n werk liep ook lekker, lees maar mee!

Zaterdag
Ik word vroeg (duh, twee kids :D) maar enthousiast wakker, vandaag heb ik me, myself en Mathis time! Hoezeer ik ook geniet van het gezinsleven met twee kids, ik merk dat Mathis soms even behoefte heeft aan mijn onverdeelde aandacht, dus zonder babybroertje erbij. Vandaag is zo’n dag. We rijden naar Noord-Brabant, alwaar we een dierentuin (Zoo Parc Overloon) bezoeken met mijn vriendinnen van vroeger (dat klinkt alsof het nu geen vriendinnen meer zijn, maar ik bedoel dat ik ze al heel lang ken :)) en hun kids (ze staan niet allemaal op de foto). Na een aantal uren heerlijk door die dierentuin slenteren drop ik Mathis bij mijn ouders en ga ik met mijn vriendinnen (zonder onze kids) borrelen en uit eten in het dorp waar onze middelbare school staat en waar we elkaar van kennen. Zo gezellig! Met vage en blurry foto’s, maar geloof me maar dat het heel leuk was :). Het is dat ik tegen middernacht echt moet kolven, anders was ik nog wat langer gebleven. Ik duik bij mijn ouders in mijn oude bed (jep, ik heb mijn kamer daar nog steeds) en maak een nacht zonder onderbrekingen!

Mijn dagboek bekijken? KLIK HIER! Dan kom je op onze andere site Dechicks.com, daar vertellen we je over vanalles. Van Privé- én businesstalk, van het moeder- tot ondernemerschap.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube