De week van… Elise

Afgelopen vrijdag kon je hier op Dechicks.com al lezen over dat mijn emmer wat te vol zit en dus had ik afgelopen week een weekje vrij. Voor wat me time. En dat is aardig gelukt, al zeg ik het zelf šŸ™‚ See it for yourself!

Zaterdag ā€“ Weekend
Ik begin mijn week gelijk goed met een hele dag me time. In de ochtend wordt ik verrast door mijn zus met een pedicure bij SOAPĀ in Den Haag. Ze woont in Frankrijk, dus zoā€™n ochtendje quality time is zalig! Daarna vliegt mijn zus naar huis en ik kleed me om voor een uurtje personal training. Na mijn sportuur kleed ik me om, want ik heb een Soap afspraak (ja, heel toevallig haha) staan met mijn vriendinnetje Wendy. We krijgen tijdens de manicure een wijntje ingeschonken. Hoe chill wil je het hebben? Daarna drinken we wijntjes en eten we wat Italiaanse tapas bij Grapes & Olives, een van mijn favo tentjes op dit moment. Een zalig dagje!

Mijn dagboek bekijken? KLIK HIER! Dan kom je op onze andere site Dechicks.com, daar vertellen we je over vanalles. Van PrivƩ- Ʃn businesstalk, van het moeder- tot ondernemerschap.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube