De week van… Elise

Vandaag weer een kijkje in mijn afgelopen week. Van het weekend tot aan de werkweek, we vinden het leuk om jullie met wat foto’s te laten zien wat ons bezighoudt. En dus hierbij!

Zaterdag en Zondag – Weekend
Zaterdag sta ik op met buikpijn. Ik ben heel veel ziek geweest de afgelopen weken, dus ik ben behoorlijk geïrriteerd dat ik weer niet fit ben. Ik doe de hele dag rustig aan thuis met mijn kinderen. Zondag voel ik me gelukkig alweer een stuk fitter. Ik doe huishoudelijke taken, we kijken sport en Samuel krijgt een vriendinnetje te spelen. ‘s Avonds sluiten we het weekend af met patatjes!

Mijn dagboek bekijken? KLIK HIER! Dan kom je op onze andere site Dechicks.com, daar vertellen we je over vanalles. Van Privé- én businesstalk, van het moeder- tot ondernemerschap.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Martine -

Omdat ik heel vaak dankbaar gebruik maak van jullie geweldige recepten, even een anti-griep ‘recept’ terug: Wellness Formula pillen helpen supergoed om te voorkomen dat je ziek wordt! Ik neem ze zodra ik voel dat ik niet helemaal fit meer ben en meestal word ik dan helemaal niet ziek, of duurt het maar heel kort. Sinds ik die pillen ontdekt heb, heb ik ze altijd op voorraad. Ik weet niet wat er in zit waardoor het zo goed werkt, de lijst ingrediënten is nogal lang 😉 Ik bestel ze bij iHerb, zie website.

annemargreet -

Hi Martine. Thanks voor de tip! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube