De week van… Elise

Hallo mensen! Daar ben ik weer šŸ™‚ Ik zou vorige week ontzettend spannende vakantie fotoā€™s delen, maar helaas ging mijn weekje vakantie op aan een keelontsteking. Maar inmiddels ben ik weer back on track en heb ik deze week eindelijk weer kunnen werken en dat met jawel: NINA!! Zo blij ben ik. She is back guys!

Zaterdag en zondag ā€“ weekend
Ik ben thuis herstellende van een keelontsteking. Gelukkig heb ik alweer meer energie en is de koorts weg, maar ik ben wel thuis en Marcel is het hele weekend in de weer met onze kids.

Mijn dagboek bekijken? KLIKĀ HIER! Dan kom je op onze andere siteĀ Dechicks.com, daar vertellen we je over vanalles. Van PrivĆ©- Ć©n businesstalk, van het moeder- tot ondernemerschap.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube