De week van… Elise

Hallo guys, daar ben ik weer! Voor de oplettende volgers, ja er miste een week van šŸ™‚ Ik lag namelijk gevloerd met griep. En die kiekjes heb ik jullie maar bespaard, haha. Ik heb een voorhoofdholte-ontsteking en een hardnekkig griepvirus wat al 3 weken aanhoudt. Ja, je leest het goed: aanhoudt. Het is er nog steeds :-S. Gelukkig ben ik inmiddels al wel weer een stuk fitter aan het worden en moet ik over een week of 2 volgens de dokter weer redelijk de oude zijn. YES!

Dit weekend was ikĀ voor het eerst in vier weken in hetĀ weekend weer even buiten de deur. Je kunt je voorstellen hoe ultiem mijn wandeling langs de haven was gister. Volle zon in ons gezicht, kids op de motortjes mee. Za-lig!Ā Gelukkig leefde mijn lieve collegaā€™s van ons kantoor erg met me mee. Een kaartje krijgen is zĆ³ leuk als je in bed ligt šŸ™‚Ā En ik had ook de moed om een uurtje naar het kraamfeest van Nina te gaan, waar ik een goddelijke en tĆ© prachtige cupcake at!

Mijn dagboek bekijken? KLIKĀ HIER! Dan kom je op onze andere siteĀ Dechicks.com, daar vertellen we je over vanalles. Van PrivĆ©- Ć©n businesstalk, van het moeder- tot ondernemerschap.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Marijke -

Kan het zijn dat de link verkeerd is? Ik word naar De week van Elise van 29 januari gestuurd, vroeg me al af waarom het me zo herkenbaar voorkwam!

annemargreet -

Hi Marijke. Ja, dat klopt. Excuus! Hij is nu aangepast. Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube