CLF TUBE: Restovlog – Shiki Rotterdam

Het heeft even geduurd, maar ik ben weer eens een restaurant ingedoken met mijn camera. Nou ja confession: met mijn iPhone. Op de dag van het restaurantbezoek begaf onze camera het en moest ik dus filmen met mijn tellie. Wat niet altijd even mooie beelden oplevert, maar gelukkig is restaurant Shiki in Rotterdam zo mooi van binnen dat dat makkelijk van het beeld afspat.

[youtube id=”-umzxfOHAOg”]

Goed, een sushirestaurant met lounge waar je cocktails kunt drinken, gepaard met lekkere muziek en een hele moderne vibe. Gelegen in Rotterdam Alexander…

Een buurt waar je misschien niet zo snel komt als je geen Rotterdammer bent. Gelukkig ligt het restaurant aan de weg en is het gemakkelijk te vinden. Shiki Sushi & Lounge is sinds een paar weken open en de eigenaren, drie broers en een vriend, zijn mega trots op het resultaat. En terecht. Want het is echt een hip resto met veel sfeer binnen. Even heel wat anders dan wat je verwacht bij bijvooerbeeld een sushitent waar je onbeperkt sushi kunt eten.

Ik mocht een hele hoop van de kaart proeven en de sushi’s zijn echt heel smaakvol. De nori is nog krokant, wat vers betekent en de rijst vaak nog een klein beetje warm. Daar word je vrolijk van toch? Mijn absolute favo van de kaart: de dragonroll. Die was echt heel lekker!

We love:
– De hippe setting
– De knapperige, nog warme sushi
– De betaalbare bubbels
– De creatieve ambities van de eigenaren

We less love:
– Bij ons was het nog betaald parkeren. Als het goed is heeft Shiki inmiddels gratis uitrijkaarten.
– Mocht je een kleine eter zijn, dan is een dining menu formule die Shiki hanteert niet ideaal.

www.restaurantshiki.com

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:
pinterest instagram heart twitter facebook youtube