CLF TUBE: Restovlog- De Dis Scheveningen

Tussen alle drukte door (lees Sinterklaas- en Kerstrecepten, webshopbestellingen inpakken, boeken signeren, etc. etc.) had ik gelukkig ook nog tijd om even lekker een avondje uit eten te gaan. Samuel mocht bij mijn nicht Brenda slapen (lees kroelen op Brenda’s borst tot mama weer terug is) en ik ging met mijn uitgeprinte Groupon voucher richting restaurant De Dis in Scheveningen.

Jaren geleden heb ik al een keertje bij dit restaurant gegeten. Maar De Dis is niet meer wat het toen was. Inmiddels is het knusse restaurantje aan de Badhuisstraat een veelbeschreven spot, met een hoogstaande keuken. Je eet hier dan ook heel goed. Het moet echter wel je ding zijn: kleine gerechten voor behoorlijk wat geld. Zo is  ons menu normaal ruim 60 euro per persoon, nu 55 euro met z’n tweetjes dankzij de Groupon deal. Daar komen dan nog wel je drankjes bij, dus waren wij zo’n 85 euro per 2 personen kwijt. Ik vond vooral het hoofdgerecht en het dessert echt heel goed: mooie combinaties en bereidingswijzes waar ik me zelf thuis niet aan waag. En daarvoor ga ik uit eten.

See it for yourself…

YES, DE DERDE DRUK VAN ONS BOEK IS IN STORES NOW. WOW! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER!

 

dedis2
dis1

 

3 reacties

Petra -

Vriendlief en ik hebben hier ook afgelopen zomer gegeten met een Groupondeal. Wij waren minder enthousiast. Het was er binnen klein en snik en snikheet. Iedereen zweette zich te pletter,tot er zelfs een draagbaar ventilatortje werd neergezet midden inde zaak. Eten zag er prachtig uit maar was soms qua smaak vaak echt wat te vlak. Er zaten wel wat uitschieters tussen, maar voor de reguliere prijs zou ik niet teruggaan…

Eline -

Leuke groupon deal! Ik vind het wel makkelijk om nieuwe dingent e proberen altijd. Ken je sweetdeal ook?

Margot -

Mooie Groupon deal! Het blijft een handige manier om nieuwe dingen uit te proberen voor leukere prijzen.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube