CLF TUBE: Restovlog- De Dis Scheveningen

Tussen alle drukte door (lees Sinterklaas- en Kerstrecepten, webshopbestellingen inpakken, boeken signeren, etc. etc.) had ik gelukkig ook nog tijd om even lekker een avondje uit eten te gaan. Samuel mocht bij mijn nicht Brenda slapen (lees kroelen op Brenda’s borst tot mama weer terug is) en ik ging met mijn uitgeprinte Groupon voucher richting restaurant De Dis in Scheveningen.

[youtube id=”omPpvl_4j8A”]

Jaren geleden heb ik al een keertje bij dit restaurant gegeten. Maar De Dis is niet meer wat het toen was. Inmiddels is het knusse restaurantje aan de Badhuisstraat een veelbeschreven spot, met een hoogstaande keuken. Je eet hier dan ook heel goed. Het moet echter wel je ding zijn: kleine gerechten voor behoorlijk wat geld. Zo is  ons menu normaal ruim 60 euro per persoon, nu 55 euro met z’n tweetjes dankzij de Groupon deal. Daar komen dan nog wel je drankjes bij, dus waren wij zo’n 85 euro per 2 personen kwijt. Ik vond vooral het hoofdgerecht en het dessert echt heel goed: mooie combinaties en bereidingswijzes waar ik me zelf thuis niet aan waag. En daarvoor ga ik uit eten.

See it for yourself…

YES, DE DERDE DRUK VAN ONS BOEK IS IN STORES NOW. WOW! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER!

 

dedis2
dis1

 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:
pinterest instagram heart twitter facebook youtube