CLF TUBE: Restovlog – Allard Den Haag

Jawel mensen, ik ben weer wezen vloggen. Dit keer was ik met mijn vriend bij restaurant Allard in Den Haag. Een thuiswedstrijd dus voor ons. Dit restaurant zit aan de Jagerstraat, vlakbij het Lange Voorhout. De eigenaar heet Allard, een vakidioot die supertrots is op zijn eigen restaurant. En terecht. Het perfectionisme van deze man is overal terug te zien in het restaurant. What a lovely place!

[youtube id=”J9cIl826jBA”]

Bij binnenkomst werden we vrijwel gelijk verwelkomd door Allard zelf. Een frisse, vrolijke man, die de deur netjes voor de gasten opent en ze ook weer gedag wenst. Erg betrokken dus. En gepassioneerd. Zo fietst hij zelf naar de haven in Scheveningen om de vis van die dag uit te zoeken en heeft -ie maar 1 doel: de gasten een mooie avond bezorgen. Van deze man krijg je energie.

En van het eten ook hoor! We hebben echt een zalige avond gehad. Het is natuurlijk sowieso een feestje om weer even zonder kleine koter met z’n tweetjes uit eten te zijn. Als verliefde pubers zaten we te gieren en te geiten. Een goed stuk vlees, geen enorme poespas en lekkere wijnen. Wat wil je nog meer? See it for yourself…

We love:
– Allard himself
– Het mooie restaurant. Dit is een van de oudste panden in het centrum van Den Haag. En dat gemixt met hippe elementen zorgt voor een prachtige ambiance!
– Het lekkere, pure eten. Zonder kleine gekkigheidjes en krokantjes van weetikveelwat.

We less love:
– Bij de heerlijke home made frietjes krijg je dragonmayonaise. En dat is iets waar je van moet houden!

www.restaurantallard.nl

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER.

allard1

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

3 reacties

Alexander -

Leuk, Goed gedaan!

Renee -

Dat ziet er allemaal echt heerlijk uit!

Margot -

Het ziet er heerlijk uit en wat mooi dat hij echt zo betrokken is bij zijn zaak!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube