CLF Resto Deal: The Pool – Amsterdam

CHICKSLOVEFOOD X THE POOL = GRATIS DESSERT

Yes, we hebben iets nieuws voor je, en het is zoiets leuheuks! Vanaf nu delen we af en toe een fijne restauranttip mét een leuke deal erbij. Zodat jij bij dit resto kunt gaan eten en meteen een fijne korting krijgt, of zomaar gratis een heel lekker extraatje. We trappen af met één van de leukste plekjes van Amsterdam van het moment: The Pool.

ThePool

Restaurant The Pool is van binnen licht, fris en kleurrijk. Ze hebben hun interieur geïnspireerd op de summervibe van Miami, dus je ziet flamingo’s, een badmeesterstoel, neonletters, gekleurde tegeltjes… Een gezellig sfeertje.

Menukaart The Pool Amsterdam
De kaart bestaat uit allemaal kleine mediterrane hapjes die je met elkaar kunt delen, dat vind ik altijd zo leuk! Samen met Bart heb ik hier op een zaterdagmiddag gesmuld van bietentzatziki, pitabroodjes, een pittige pizzette (mini pizza) met vijg, Libanees gekruide patatjes, bladerdeeg gevuld met feta en spinazie en empanada’s met tonijn. En geloof me: ALLES is lekker. En ook fijn: heel betaalbaar. Zo heb je al een lekkere tzatziki voor 4 euro en heerlijke gegrilde octopusspiezen voor 9 euro. Een hoofdgerecht kiezen kan trouwens ook! En juicy burger voor een tientje, bijvoorbeeld. Nu vind ik het héél leuk als ook jij lekker gaat smullen bij The Pool. Of je nou voor Libanese hapjes, een Italiaanse pizzette of een Griekse souvlaki wilt gaan.

The Deal
Ga lunchen met je bestie, je moeder, je vriend (in ieder geval gezellig met z’n tweetjes dus) en krijg allebei een toetje gratis! Een portie baklava bijvoorbeeld, of Griekse cheesecake, of lekker een kaasplankje, dat mag ook. Whatever you want! De deal is een maand lang geldig, iedere dag tot 17.00 uur.

Print de bon hieronder uit (sla ‘m op als PDF en printen maar) en laat ‘m alvast aan de serveerster of ober zien wanneer je aan tafel gaat. Dan komt het helemaal in orde! De bon is geldig tot en met zondag 19 juni, bij besteding vanaf 20,- met twee personen. GENIET!

BON RESTO DEAL THE POOL X CLF

Enne, laat je ons even weten hoe het was ;)?

www.thepoolamsterdam.com

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER!
ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE TIENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Loes -

In The Pool Amsterdam ben ik nooit geweest, maar er is er nu ook een in Groningen aan het Boterdiep. Moet je ook eens proberen.

Jaimyskitchen -

Ohh, ik wil hier nog steeds heel graag naartoe!
Nu echt de volgende keer als ik in Amsterdam ben 🙂

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube