Become summer proof by food #1

Let the countdown begin, want jawel, over minder dan een maand start de zomer. Jij al zomerproof? Uhm, ik nog niet. Ik maak net geen stamppotten meer, maar vers zomerfruit is nog ver te zoeken in mijn keuken. Mijn benen geven licht, zo wit zijn ze. En ja, ik pas zeker in mijn bikini, maar om me heen zie ik mensen alweer in de stress schieten en mijn lichaam snakt naar wat meer vitaminen en lekkere zomerse smoothies. Verder heb ik nog geen idee wat de zomertrends zijn of waar ik me móet begeven op culinair gebied aankomende zomermaanden. Tijd dus voor een reeks Become summer proof postings, met tips van de chicks. Zo raak ik niet alleen zelf zomerklaar, maar hebben jullie misschien ook wel wat aan mijn tips. 

bosvruchtenijsblokjes

(Bron foto: blog.greenmountaincoffee.com)

Vandaag in deel 1: tips om je huid zomerklaar te krijgen met eten, de beste barbequetips en 5 foodtrends voor deze zomer. Let’s get ready for the summer!

 Summe rproof je huid met food:
Vergeet tubes en flessen met dure crèmes, met de onderstaande 5 tips kun je je huid een behoorlijke boost geven met eten!

1. De vitamine A in spinazie werkt rimpel-verminderend.
2. Verjong je gezicht door er plakjes perzik op te leggen. Goed tegen rimpeltjes.
3. Paprika’s en wortels zorgen ervoor dat je huid minder gevoelig bent voor de zon.
4. Met het eten van walnoten wordt je huid zachter.
5. Dat je veel water moet drinken dat weten we wel. Je huid gaat er minder uitgedroogd of geïrriteerd uitzien. Maar wist je dat avocado’s hetzelfde voor je huid doen?

Become the best BBQ-er!
Welke barbecue kun je het best gebruiken? Moet je kiezen voor houtskool of briketten? En hoe voorkom je gortdroge verbrande lapjes vlees? Chickslovefood.com geeft jou hier de perfecte barbecue-tips! En wat dacht je van een lekkere avond vegetarisch barbecuen?

En de 5 trends aankomende zomer, trommelgeroffel, zijn:
1. Ijs zonder toegevoegde suikers en kleurstoffen is booming aankomende zomer.
2. Citroenen. En water met bubbeltjes, mét citroentje!
3. Bosvruchten-ijsblokjes. Hoe schattig?
4. Allergie-vrije snacks. Jawel deze healthy brownie en skinny pindarepen móet je deze zomer dus maken 🙂
5. Hartige cocktails, ja écht! Zeg maar dag tegen je Cosmopolitan, hallo blauwe kaas-, bacon- en tom kha kai-cocktail!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG ONS OP INSTAGRAM EN TWITTER!

summer1

 

 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

6 reacties

Corine -

Nou, laat die zomer maar komen! Thnx voor de tips! Het barbecueën laat ik echter maar over aan manlief. Vindt ie leuk. 😉

Patricia -

Wij gaan morgen weer stamppot eten… Broccoli is in bonus dus stamppot met broccoli en champignons ….
Ik geef ook jog licht, maar dat die ik aan eind vd zomer nog….

Elsbet -

Wat een toptips!

Margot -

Die hartige cocktails lijken me maar niks!

Farah -

Fijne tips! Gisteren toevallig nog spinazie gegeten dus dat komt helemaal goed met mijn rimpels haha.

Kelly caresse -

Wat een leuk artikel met handige tips! Ik moest lachen bij ‘ik maak nog net geen stamppotten meer’ want ik ben guilty die heb ik van de week nog lekker gekookt haha

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube