Back from the USA: 16 X food & drinks

Hello Foodlovers, I’m back from the USA! Ik heb een paar heerlijke weken doorgebracht aan de andere kant van de oceaan, waar ik de lekkerste dingen heb gegeten :-). Niet allemaal even gezond, maar ach je bent niet elke dag in de USA, toch? Afgelopen donderdag heb ik al mijn Thanksgiving diner pics met jullie gedeeld (gemist? Zie hier). Zie hier mijn overigeĀ American food-pics.

1. Op mijn eerste dag at ik als lunch natuurlijk een burger, in zo’n echte American Diner genaamd ‘Five Guys’. Op de foto my favorite American friend (brilliant) Bob Buckley, who loves Burgers!

2. Fishdiner at Lenny & Joe’s Fishtale: ik ging voor broiled (oven gegrilde) kabeljauw met gepofte rode aardappels en veggies!

3. Dennis en Denise gingen beiden voor ‘The Fishtale friedfish platter’: gefrituurde oesters, inktvis, kabbeljauw etc.

4. Deze kreeg ik van de Russo’s na het eten. Het resto hangt vol met foto’s van mensen die waar ter wereld een foto van zichzelf hebben gemaakt met een Fishtale t-shirt. Mijn locatie: Scheveningen :-).

5. Home made rucola/cashewnoten salad.e Ik geniet van mijn wijntje tijdens een Amerikaanse kooksessie.

6. En tijdens deze home-cooking sessie verzorgde Denise haar bijen, voor honing uit eigen korf. Hoe heerlijk is dat! I like!

7. Lobster Diner at home. Heerlijke kreeft met gepofte aardappel, squash en een groene salade.

8. Bob and I Iike Lobster!

9. In Manhattan: a real American KFC biscuit (soort zoute scone).

10. En natuurlijk tijdens het shoppen in NYC even bijkomen in de Starbucks.

11. In de Macy’s een Auntie Anne’s pretzel eten, logisch!

12. Sinneren met mijn favoriete Hershey’s: Cookies ‘n Cream, hmmm.

13. En weer even healthy doen met deze heerlijke zoet/pittige squash-apple soup!

Chris

14. Kijk hem eens gaan met die zalige rode frostin’! Bakken in de keuken op de campus.

15. Diner at the Cheesecake factory: Een vegetable-plate met heerlijk gegrilde veggies en een halve artisjok gevuld met edamame bonen en farro (een graansoort, lijkt op spelt en is te verkrijgen bij Italiaanse speciaalzaken). Van de huis-specialiteit ‘peanutbutter/caramel cheesecake’ met oreo-bodem heb ik helaas geen foto šŸ™

16. Als afsluiter: een echt Amerikaans ontbijtje: zelfgemaakte pancakes met syrup en zelf gebakken biscuits.

Hou de site in de gaten, want ik ga al mijn American recipes met jullie delen! En heb jij leuke food&drink pics van jouw vakantie? Deel zeĀ HIER met ons!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER!Ā @chickslovefood

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

Elaine -

Nice blog, keep it going!

Margot Wit -

Ziet er heerlijk uit allemaal, volgens mij heb je een fijne tijd gehad!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube