Anne & Max – Leiden

Eigenlijk wilde ik dit tentje niet meenemen op Chickslovefood.com. Ik dacht dat het een ‘gewone’ lunchroom was, en het is een keten, dus niet direct iets unieks of zo. Maar aangezien ik hier nu al drie keer in twee weken heb gezeten, haha, verdient Anne & Max toch zeker wel een plekje op Chickslovefood.com!

Anne en Max Leiden

Mijn megalekkere veggie club

Anne & Max is een nieuwe, gezellige, toegankelijke koffietent annex lunchroom, met heerlijke ontbijtjes, lunchjes, koffietjes en gebakjes. De sfeer is fijn, lekker relaxed. En omdat het op steenworpafstand van mijn huis is, is dit echt een van mn nieuwe spots geworden om even wat te drinken, eten of om te werken op m’n laptop! Ik kende het al uit Amsterdam en Haarlem, en ben heel blij dat er nu ook een vestiging in mijn eigen stadje zit.


Food
Ik bestel voor de lunch een veggie club, met onder meer geroosterde aubergine. Zo lekker! Het brood is vers en zacht met een knapperige korst, de groentjes en spread op de sandwich heerlijk van smaak. Ik smul echt! Ik denk eerst: oh, die kan ik nooit op, maar de veggie club gaat op tot de laatste kruimel. Vriendinnen van me smullen van de panini’s, warme broodjes. De lunch is dus meer dan goedgekeurd hier! En dan de drankjes, mmm, lekkere verse sapjes, verschillende theetjes, koffie met een dikke schuimlaag… Precies zoals het hoort! Dit in combinatie met de vriendelijke en snelle bedieningen en relaxte sfeer maakt Anne & Max in Leiden echt tot een van m’n nieuwe favo spots.

Nice to know
Anne & Max serveert echt lekkere broodjes en drankjes voor goede prijzen (mijn veggie club kost € 7,75, waar voor je geld!). De sfeer is goed, de bediening snel en vriendelijk. Ook de locatie is fijn, het zit aan het einde van de markt (hier warm je dus even op op marktdagen woensdag en vrijdag) en de ruimte is best wel groot, dus er is meestal wel een plekje te vinden. Toen ik een keer in m’n eentje hier zat te werken en al anderhalf uur teerde op een kop thee, haha, werd daar totaal niet moeilijk over gedaan.

We love
– Lekkere broodjes en lekkere drankjes
– Vriendelijke bediening
– Hele relaxte vibe

We less love
– De laatste keren dat ik er was hing er ergens nog wat rood-wit lint omdat een leuning nog niet af was of zo, en waren er wat mannen aan het klussen. Maar ach, dat was niet storend, de puntjes worden gewoon op de ‘i’ gezet. Waarschijnlijk is dat nu opgelost!
– De ventilatie is niet optimaal, als de tent vol zit zijn de ramen zo beslagen dat je niet meer naar buiten kunt kijken.

Rating (1-10): ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8,5)

Dit resto is een Favo van Chickslovefood.com 2013 en heeft onze raamsticker ontvangen!

Tel.: 071 – 240 18 63
www.annemax.nl

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Anne en Max

De lekkere panini met mozzarella van mijn vriendinnetje.

Anne en Max Leiden

Fijne drankjes!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

4 reacties

Kim -

Ziet er goed uit! Waar zit ‘ie precies in Leiden want dan ga ik een keertje langs 😉

Suzanne -

Helaas heb ik een minder leuke ervaring bij Anne & Max in Leiden. Dit is totaal geen plaats voor mensen die niet zo dol zijn op kaas, aangezien bijna overal kaas in of op zit. Zelfs in de mosterdsoep zat blauwe kaas! zonder dit te vermelden. Niet fijn!!

Lara M -

Ziet er goed uit! Jammer dat het nog niet in Rotterdam zit maar wie weet komt het nog 🙂

Anne -

Jammie, ziet er goed uit! Bij mij letterlijk om de hoek zit ook een Anne & Max (in Amsterdam). Ik heb er wel eens overheerlijke huisgemaakte limonade gedronken in de zomer. Na het zien van deze foto’s ga ik ze nog maar eens een bezoekje brengen…

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube