’t Achterommetje – Den Haag

Ik vind het zo heerlijk om buiten de deur te eten. Een koffietje met een scone, een broodje of wat sushi. Gewoon zomaar! Of om even lekker na te genieten van een mooi moment. Als je zwanger bent en na een ziekenhuisbezoek met een nieuwe serie echo-foto’s en positieve berichten thuis megatrots komt bijvoorbeeld. Ja, dan wil je toch nog even met je partner nagenieten? Dat deed ik de laatste keer bij ‘t Achterommetje in Den Haag.

Bouw je eigen tosti bij het Achterommetje in Den Haag. In vind het ideaal!

Bouw je eigen tosti bij het ’t Achterommetje in Den Haag. In vind het ideaal!

Mijn vriend en ik eten, echo of niet, sowieso heel vaak buiten de deur. En dus is het fijn om adresjes te hebben waar je in deze tijd nog voor een normale prijs iets kan eten. Ik vind lunchen waarbij ik zo’n tien euro voor een broodje moet betalen gewoon echt te duur! Gelukkig kan dit bij ‘t Achterommetje wel anders.


Food
Het is dinsdagmiddag als we binnenkomen en het is behoorlijk druk. Ik ken het tentje omdat ik hier vroeger vaak at, maar omdat het zo verstopt zit tussen de Spuistraat en de Passage, was ik dit tentje eigenlijk een beetje vergeten. Het ziet er nog steeds zo knus en gezellig uit. Beneden is het vol maar gelukkig kunnen we boven nog wel zitten. We hebben allebei best trek, aangezien het een lange ochtend was. We kijken dan ook gelijk op de kaart en maken snel ons besluit: Marcel gaat voor een focaccia met taleggio, spianata romana, gegrilde groenten en paprikapesto. Ik besluit mijn eigen tosti te bouwen en I love dit concept. Je start met je bammetjes en kiest vervolgens zelf wat je er allemaal op wil. Ik ga voor kaas, gegrilde kipfilet, gegrilde groenten en zaden. Een koffie en een theetje erbij en even later komen de broodjes onze kant op. Heerlijk, mijn tosti is lekker dik belegd, ik heb een goede samenstelling gekozen. Het brood is lekker, de gegrilde kipfilet is heerlijk, zeker met de groenten en de bite van de zaden. Ik zit echt te smullen. ‘Wil je een hapje?’, natuurlijk wil ik een hapje van dat geurende Foccacia broodje waar de olijven vanaf rollen. Ow, ook echt heerlijk. Wat een smaakexplosie. We genieten van elke hap en gaan met een dubbel voldaan gevoel naar huis 🙂

Nice to know
’t Achterommetje is een leuk en knus tentje waar je echt perfect even een broodje kan eten als je aan het shoppen bent in Den Haag. Als je zelf je tosti gaat bouwen, kun je het zo gek maken als je wilt en toch is dit heel betaalbaar! Zo was mijn tosti uiteindelijk 4 euro! Dit concept is ook ideaal voor vega’s. Bij elkaar waren wij zo’n 15 euro kwijt. En dat vind ik prima te doen! Je kunt hier ook terecht met groepen of voor een borrel.

We love
– De leuke en knusse setting
– De heerlijke broodjes
– De prijs/kwaliteit

We less love
– Van mij mag het tosti-concept uitgebreider, met ook nog andere broodsoorten bijvoorbeeld
– Dat ’t Achterommetje zo verstopt zit dat je het tentje bijna vergeet!

Rating (1-10): ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8)

www.achterommetje.nl
Tel: 070-364 58 76

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

De foccacia van Marcel.

De foccacia van Marcel.

De speelse kaart van het Achterommetje. Hier kun je zien hoe je een tosti kan bouwen.

De speelse kaart van het ’t Achterommetje. Hier kun je zien hoe je een tosti kan bouwen.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

7 reacties

Mirjam -

Bizar toevallig, ik het dit net gelezen en nu stelt mijn vriendinnetje via whatsapp voor om er te gaan lunchen, ja dus!!!

Fleur -

De Eat company is ook erg leuk. Dat is op de Groenmarkt in de straat van de Sting. Hebben ze erg lekkere broodjes en paninis en tostis. En goede smoothies!

Tess -

Ziet er heel erg lekker uit! Als ik binnenkort nog een keer in Den Haag ga dan ga ik hier zeker even langs!

Anja -

Ik ga komende week met man en kinderen een paar dagen naar den haag en neem dit adresje mee!! Misschien ook nog tips wb diner?

Lara M -

Ik houd deze in mijn achterhoofd als ik weer eens in Den Haag bent, fijn dat de prijzen ook betaalbaar zijn

Nina -

Ik kom er ook wel eens, heerlijk tentje! De tosti’s zijn zeker een aanrader.

Margot -

Het ziet er heerlijk uit en leuk dat je zelf je tosti samen kan stellen.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube