5x inspirerende websites voor bakkerella’s

Ben jij zo iemand die het hele weekend in de keuken staat om de lekkerste taarten, muffins, whoopies en ander heerlijk zoet spul uit je oventje te toveren? Dan is deze posting wat voor jou. Er zijn zooooveel handige of inspirerende websites die zich richten op gebak, maar ik heb vijf van de leukste geselecteerd.

Cupcakes

Blondie cupcakes met frambozen botercrème van www.callmecupcake.se.

Ik geef toe, ik ben zelf iets meer van het hartige bakken en koken, maar toch krijg ik van deze websites heel veel zin om à la minute een dozijn cupcakes te maken. Hier komen ze!


1. www.deleukstetaartenshop.nl
Een tip van mijn nichtje en bakkoningin Tessa. Ze haalt heel veel van haar bakmateriaal bij deze zeer uitgebreide webshop vandaan, en iedere bakkerella zou deze site daarom bij haar favorieten moeten hebben staan. Je koopt er alles, van schattige hartjesbakvormen tot de leukste paasversiering en van de beste Nederlandse bakboeken tot alle kleuren toppings, frostings en marsepein die je maar kunt bedenken. Wat hebben ze eigenlijk niet? Ook handig: ze bezorgen supersnel.

2. www.callmecupcake.se
Ik stuitte laatst op cupcakequeen Linda door een artikel in Delicious. Ze heeft het cupcake maken tot een ware kunst verheven. En het ijs maken en andere zoetigheden bakken trouwens ook. Mooooi dat haar stylish gebakjes zijn! Op haar website deelt ze recepten en tips, in het Zweeds én in het Engels!

3. www.goddelijkehuisvrouw.nl
Een geweldig lekker en leuk Nederlands blog van drie bakgrage dames die het ene na het andere zoete wonder op tafel toveren. Ze zijn begonnen met het iedere week iets maken uit Nigella Lawsons boek Hoe word ik een goddelijke huisvrouw, maar maken inmiddels baksels van Mary Berry, en recepten die ze overal en nergens vandaag halen. Leuk, mooi en lekker!

4. www.cakejournal.com
Een geweldige, tikkie tuttige, girly, roze cakeblog. Niet normaal wat een mooie dingen cakemaniac Louise maakt! Een goede inspiratiebron voor iedereen die gek is op patisserie.

5. www.wilton.com
De masterchef onder de bakshops heet Wilton. Alleen een beetje jammer: ze bezorgen niet naar Nederland. Maar met een beetje gegoogle, vind je Nederlandse webshops die ook Wilton verkopen. En ook al verschepen ze niet naar hier, de website is heerlijk om op rond te struinen voor inpiratie en om de a piece of cake blog te lezen. Ohja, ze hebben ook een ipad App!

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

2 reacties

jessica -

staat nr 1 in mn favo’s :D:D:D GODDELIJK!

jessica -

Ik vergat “www.callmecupcake.se” erbij te zetten ;)))

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube